2777
2789
عنوان

اولین سوتی من تو سال جدید آب شدمممم از خجالت🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوتی دیروز رفتیم خونه فامیل موهاش فر کرده بعد من از اول تا اخر میخندیدم دست خودم نبود نمی خواستم مسخره کنم ولی اخه این چه بلایی بود سرش اورده بودن دوستش کلاس ارایشگری رفته

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

😂😂😂از من که بدتر نبود یه بار تو مسجد بودیم ماه محرم بود خانم همسایه مون دیدم سلام علیک کردیم گفت ...

وایییییی🤣🤣🤣 بیچاره همسایتون

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
سوتی دیروز رفتیم خونه فامیل موهاش فر کرده بعد من از اول تا اخر میخندیدم دست خودم نبود نمی خواستم مسخ ...

فهمید بهش میخندی؟

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
فهمید بهش میخندی؟

امیدوارم نفهمیده باشه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

عیب نداره دیگه خیلی خلاصه کردی منم آنقدر سوتی میدم

خیلی بده ادم آب میشه اصلا