2777
2789

ظهر رفتم مسجد نماز بخونم بعد اومدم با همسایمون روبوسی و اینا میخواستم بگم روزه نماز قبول سال جدید مبارک

گفتم سال جدید قبول باشه😐🤣💔

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

🤣🤣🤣

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣🤣🤣

استیک و چه جور میفرستی برا من نی نی سایت استیکرش  ثبت نمیشه از گوشیمم داخل سایت پشتیبانی نمیکنه بابت اسکرین

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

مخفف بود 🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

استیک و چه جور میفرستی برا من نی نی سایت استیکرش ثبت نمیشه از گوشیمم داخل سایت پشتیبانی نمیکنه بابت ...

از بخش کیبورد تایپ خودش ایموجی نداره گوشیت؟

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

نخند زار بزن ب حالم 😂😂😂

من برا عیادت مریض رفته بودم هول شدم گفتم خدا رحمتتون کنه

وای خدا چیزی نگفت بهت 😅😅

نه ب روش نیاوردم خدا خدا میکنم متوجه نشده باشه جون سریع اصلاح کردم😂 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
من برا عیادت مریض رفته بودم هول شدم گفتم خدا رحمتتون کنه

وایییی😂 واکنشش چی بود