2777
2789

گفت ساعت ۱۰میام بریم بیرون منم ۱۰آماده بودم منتظر، من کلا ان تایمم و از آدمای بدقول بدم میاد فکر کردم اونم سر تایم میاد (پری هم بودم اینو گفتم چون لازمه تا اخر تاپیک بهش میرسیم😂)

۱۰:۱۵زنگ زدم گفت تازه بیدار شدم

نیم زنگ زد گفت دارم راه میفتم

۱۱زنگ زدم گفتم من لباسامو عوض کردم دیگه م حال بیرون رفتن ندارم نیا خدافز(قهر کردم چون ناراحت شدم یه ساعت برا من یه عمر بود مخصوصا که لباس بیرون پوشیده مامانم و داداشم هی با تمسخر نگام میکردن)

۱۱و نیم رسید بوق زد😐

مامانم دروباز کرد گفت بیا برو بالخره اومد

منم از اتاق بیرون نرفتم تا پارک کرد اومد تو، گفتم نمیام قهرم گفت بیا یه سوپرایز برات دارم برا اون دیر شد ببخشید و اینا

خلاصه خر شدم رفتم، تو ماشین هیچ سوپرایزی نبود رفتیم یه رستوران گفتم این سوپرایزه ؟همه نامزدا میرن رستوران گفت نه راستش سوپرایزی نبود مامانم صبح نزاشت بیام هی کار گفت که نیام پیشت تا پیامتو دیدم دیگه ول کردم اومدم.

منم پاشدم باقهر رفتم بیرون تا یه جایی دنبالم اومد تا رسید جلوم منم چند بارگفتم برو کنار دیگه نمیخامت برو پیش مامان عقده ایت و فلان، نرفت اونم هی اصرار و خواهش تا بلخره تیر آخرو زدم😂😂😂یه چاقو سفری کوچیک از اینا که روش اژدها داره دراوردم گرفتم جلوش گفتم میری یا یکی از ما میمیره🤧😂😂😂😂اره درست حدس زدید خل بودم

گفت بزن منو بکش بلایی سر خودت نیاد،بعدم به زور چاقو رو ازم گرفت دستمو گرفت کشوند سمت ماشین😂😂😂😂چقد خندید بهم میگفت شنیده بودم دخترا تو پریود اعصاب ندارن ولی نه انقدررررر که آدم بکشن و همش مسخرم میکرد😂😂🤧هنوزم که چند سال از اون روزا میگذره  میگه یه روز میخام اون چاقوکشی تو برا بچه هامون تعریف کنم بدونن چه مادر فولادزرهی دارن😂و دیگه از اون به بعد هرگز دیر نکرد سر قرار ، یه جورایی گربه رو دم حجره کشتم ولی خدایی دست خودم نیود اصلا خل خل شده بودم اون روز😂

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

🤣🤣🤣🤣

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب 😂روش خوبی بود

نهههه کجاش خوب بود اگه ولم میکرد فک میکرد دیوونم چی😂

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

چاقو🫤😂🤦🏻‍♀️

😂زن چاقو کش

بهترین واکنش رو نشون دادی یبار هر دختری یه چاقو بکشه دیگ هیچکی حقشو نمیخوره

😂😂

چندساله از ازدواجتون میگذره

۳سال