2777
2789
شما خدایی خودت عموت و شوهر خالتو یه اندازه دوس داری؟معلومه که نهپس از یه نفر هم نمیشه انتظار داشت بچ ...

من یه اخلاقی دارم که هیچوقت فرق نمیذارم ربطی هم به دوست داشتن یا نداشتن نداره همونطوری که این رفتار باعث ناراحتی اسی شده شاید باعث ناراحتی شوهر منم بشه چون خودمم ناراحت میشم از تبعیض

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

اون شوهرش دوتا برادر زاده داشت در واقع ۲ میلیون عیدی داده زنش هم ۵ تا خواهرزاده داره به هر کدوم ۲۰۰ ...

اره خب من فرق گذاشتن دوست ندارم ولی این که به برادرزاده های خودش نفری ۱ داده زیاد نیست ماهم ۳ تا خواهرزاده داره همسرم همینقدر دادین نفری ۱ تومن دادیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم بنویسم شوهرم گفته بهت ۵۰۰ عیدی میدم

توروخدا عیدی دیگه چیه چه رسمیه یکی هم اگه نداره بده یکی دیگه بش برمیخوره 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اره خب من فرق گذاشتن دوست ندارم ولی این که به برادرزاده های خودش نفری ۱ داده زیاد نیست ماهم ۳ تا خوا ...

شوهر منم ۴ تا خواهر زاده داره امسال هنوز عیدی نداده پارسال به هرکدوم نفری ۵۰ عیدی داد به داداش کوچیکه من که همسن خواهر زاده هاشه ۱۰۰ عیدی داد

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

خوب اون شوهرش فرق گذاشته به برادر زاده های خودش به هرکدوم ۱ میلیون به خواهر زاده های زنش ۲۰۰‌ بایستی ...

هیچ بایدی وجود نداره

اولا نه تعداد برادرزاده ها و خواهر زاده رو میدونیم نه روابط بین اونا رو

دوما خانم باید مدیریت کنن قبل عید و میزان عیدی و بودجه اش رو معلوم کنن

سوما اگر همسرشون قانع نمیشن ایشون بهتره قبل عید خودشون از هزینه هاشون پس انداز کنن برای عیدی 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

شوهر منم ۴ تا خواهر زاده داره امسال هنوز عیدی نداده پارسال به هرکدوم نفری ۵۰ عیدی داد به داداش کوچیک ...

۵۰ خیلی کم واقعا ببین الان ما کلا ۳ تومن دادیم با این تورم مگه ۳ تومن خرج چند روز میشه ولی انقده ۳ تا بچه ذوق کردن با این که وضع مالی خوبی دارن ولی مزه عیدی یه چیز دیگه اس

شما خدایی خودت عموت و شوهر خالتو یه اندازه دوس داری؟معلومه که نهپس از یه نفر هم نمیشه انتظار داشت بچ ...

قطعا به لحاظ دوست داشتن متفاوتن ولی در احترام یکسانن.

ایشون به همسرشون بی احترامی کردن.

همسر من اونقدر بالغ هست که اگر به خاهر زاده خودش ده تومن بده به خاهرزاده منم ده تومن میده.

چون نگاهمون اینه اون عیدی خانواده ماست به نزدیکانمون، نه پول من یا پول ایشون

۵۰ خیلی کم واقعا ببین الان ما کلا ۳ تومن دادیم با این تورم مگه ۳ تومن خرج چند روز میشه ولی انقده ۳ ت ...

عزیزم خواهرزاده های شوهرم با اون ۵۰ تومنم ذوق کردن آدم که عیدی رو نمیشماره

قطعا به لحاظ دوست داشتن متفاوتن ولی در احترام یکسانن.ایشون به همسرشون بی احترامی کردن.همسر من اونقدر ...

🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻

عیدی رو بیخیال😐

قبل عید عروسی یکی از فامیلامون بود

یعنی ی کادوها دادن پشمای منو عروسمون ریخته بود

برادر دختره ی سرویس طلا داد

پدر دختره همینجور

برادر شوهر دختره باز سرویس طلا داد موقع خرید طلا عروسی خانواده داماد ک داشتن سرویس طلامیخریدن دختره بین دوتا سرویس دودل بوده یکیشو هم پدر عروس برا دختره برداشتع

بقیه هم کاذوهایی ک دادن خونه و ماشین بود یا سفر خارجی

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

مقایسه نمیکنم ولی خدایی اون اسی حق داشت ناراحت بشه چخبره ۱ تومن عیدی برای بچه

ببیم مسلما بچه خواهرش براش مهم تر بوده. استارتر اون تایپیک اگه شاغل بود خودش باید به خواهرزاده هاش هر چقدر میخاست میداد. یا اگه شاغلم نبود پس اندازی برا این موضوع در نظر میگرفت 

ببیم مسلما بچه خواهرش براش مهم تر بوده. استارتر اون تایپیک اگه شاغل بود خودش باید به خواهرزاده هاش ه ...

بچه برادرش بود ولی خوب زن و شوهر باید باهم هماهنگ کنن مشورت کنن

عیدی رو بیخیال😐قبل عید عروسی یکی از فامیلامون بودیعنی ی کادوها دادن پشمای منو عروسمون ریخته بودبراد ...

بعد کادو های عروسی ماها زیاد زیادش شاید یه تیکه طلا باشه