2777
2789
بچه برادرش بود ولی خوب زن و شوهر باید باهم هماهنگ کنن مشورت کنن

من الان سالهاس شاغل نیستم ولی قبل عید یه مبلغی از پس اندازم برا عیدی دادن به بچه های فامیل خودم در نظر میگیرم.زن و شوهرها هم دو‌تا ادمن با دو‌تا مغز. اصلا شوهر من نمیدونه من عیدی میدم یا نمیدم. اونم هر چقدر صلاحشه به بچه خواهر ث برادرش عیدی میده. من به بچه دوستامم عیدی میدم

بعد کادو های عروسی ماها زیاد زیادش شاید یه تیکه طلا باشه

دقیقا تو خانواده مادری ماهم همبنطور😂

خانواده پدری من بیشترشون خیلی پولدارن

البته وضع مالی ما متوسطه

عروسمون هم مث خودمونه

وقتی رفتیم عروسی چشاش هردفعه بعد اعلام هرکادو گرد میشد ی قلپ اب میخورد😂😐

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻

عزیزم واقعا خانواده ها فرق می‌کنه مثلا مامان من ۱۰سال پیش به تازه عروسان ۱۰۰میداد به بچه ها هم خیلی کم پیش میاد پول بده معمولا براشون لباس میخره .الان واقعا خبر ندارم چی میده اما خودم بخوام عیدی بدم به فامیلای خودم بیشتر میدم چون کل طرف خودمون تو کادو و عیدی دادن خسیس نیستیم حتی شوهرمم‌ دلش میاد کادو بیشتر بده (اینم بگم خودم شاغلم پس پول شوهر نیست )

درامدها متفاوته. عید ۹۳ پدرشوهرم بهم یه ملیون عیدی داد.خیلی بود‌ . خدابیامرزدش .

نور به قبرش بباره .براش فاتحه فرستادم 

پدر شوهر من هیچ سالی بهم عیدی نداد حتی کادوی عروسی هم نداد .سال اول گفت پسرم ۲تومن قرض دادم عیدی تو‌.مرد حسابی عیدی اسمش روشه ۱۰۰تومن میدادی دلم رو شاد میکردی بخدا ۸ساله یه بار بهم نه هدیه نه عیدی داده

عزیزم واقعا خانواده ها فرق می‌کنه مثلا مامان من ۱۰سال پیش به تازه عروسان ۱۰۰میداد به بچه ها هم خیلی ...

میدونم دوست داشتن ها طبیعیتا فرق داره ولی خب احترام یکسانه واسع همه این نظر منه

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

عزیزم برای کسی ک مثلا کارش آزادع یه معامله میکنه۵۰۰-۶۰۰میلیون سود میکنهیه تومن پولی نیست واقعایا یه ...

مطمئنی کارمند شرکت نفت انقدر میگیره!

فامیلای نزدیکم مشغولن سه نفرشون  بیشترین مقدار 30 تومنه

بچه بودم فکر میکردم فقط کوچیکترا انقد بچه بازی در میارن سر عیدی و یلدایی و لباس و  محبت..

الان میبینم نود و نه درباره د خانما معزشون همونقدر بچه مونده 

روی صحبتم با استارتر نیست اصلا

این سه روزه انقدد تاپیک عیدی مادرشوهر و خواهرشوهر و این چیزا دیدم ب این نتیجه رسیدم

یک میلیون عیدی😐😐

اومدم بگم زیاده که دیدم چند نفر گفتن چیزی نیست که😂😂

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

بچه بودم فکر میکردم فقط کوچیکترا انقد بچه بازی در میارن سر عیدی و یلدایی و لباس و محبت..الان میبینم ...

درست به نتیجه رسیدی ولی خودمونیما خیلی دلم میخواست منم جز برادرزاده های شوهر اون اسی میشدم😁😃

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

یک میلیون عیدی😐😐اومدم بگم زیاده که دیدم چند نفر گفتن چیزی نیست که😂😂

ولی خداوکیلی زیاده اونم واسه دوتا بچه کوچیک اصلا عیدی همیشه پول کمی بوده اونم برای شاد کردن دل بچه ها و احترام گذاشتن الان خود شوهرم با اینکه زنشم گفته بهت ۵۰۰ عیدی میدم منم گفتم کمه 😁اون گفت زیاد حرف بزنی بهت ۱۰۰ میدم 😆