2777
2789
شما عروسی و بزرگسالعید برای بچه هاستو خیلی ها عیدی همینقدر میدن بچه هم کم دارن فرصتی هست بهش شادی بد ...

خوب اون شوهرش فرق گذاشته به برادر زاده های خودش به هرکدوم ۱ میلیون به خواهر زاده های زنش ۲۰۰‌ بایستی هم به برادر زاده های خودش ۲۰۰ میداد هم به خواهرزاده های زنش

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقایسه نمیکنم ولی خدایی اون اسی حق داشت ناراحت بشه چخبره ۱ تومن عیدی برای بچه

اون از این ناراحت شده بود ک ب طرف من کمتر داده

نه اینکه چرا ب اونا عیدی داده

بعد اگر مرد هیچی برای زنش کم نذاره،حق داره یه مقداری از پولشیو اونجوری ک عشقش میکشه خرج کنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
جمله اخر: شوهرت گفته کی بهت 500عیدی میده؟

میخواستم بنویسم شوهرم گفته بهت ۵۰۰ عیدی میدم

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

اون از این ناراحت شده بود ک ب طرف من کمتر دادهنه اینکه چرا ب اونا عیدی دادهبعد اگر مرد هیچی برای زنش ...

نگفته عیدی نده ولی خب ۱ تومنم زیاده باید به همشون یه اندازه پول میداد

اون از این ناراحت شده بود ک ب طرف من کمتر دادهنه اینکه چرا ب اونا عیدی دادهبعد اگر مرد هیچی برای زنش ...

مرد و زن درامدشون محتص خودشون نیست اکر میخواستن تنها تصمیم بگیرن، ازدواج نمیکردن.

منم باشم ناراحت میشم. یه مقدار مشخص به همه عیدی بدن خب

بعضی مردها جوگیر هم میشن یک میلیون برای عیدی نوجوان یا جوان مناسبه ولی برای بچه نه

دقیقا حرف منم همینه

نگفته عیدی نده ولی خب ۱ تومنم زیاده باید به همشون یه اندازه پول میداد

شما خدایی خودت عموت و شوهر خالتو یه اندازه دوس داری؟

معلومه که نه

پس از یه نفر هم نمیشه انتظار داشت بچه ی داداشش و بچه ی خواهر زنش رو به یه چشم ببینه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
واقعا ۱ تومن زیاد نیستا ما تعداد بچه خیلی کمه تو خانوادمون نفری ۱ تومن میدیم

اون شوهرش دوتا برادر زاده داشت در واقع ۲ میلیون عیدی داده 

زنش هم ۵ تا خواهرزاده داره به هر کدوم ۲۰۰ که میشه ۱ میلیون

مرد و زن درامدشون محتص خودشون نیست اکر میخواستن تنها تصمیم بگیرن، ازدواج نمیکردن.منم باشم ناراحت میش ...

این نظر شماست

ولی هرمردی پیش خودش میگه وقتی این همه حمالی میکنم حق دارم یه تیکه ی پولمو اونجوری ک دوس دارم خرج کنم

قرار نیست یه مرد تمام درآمدشو دراختیار خانوادش بذاره که

یه تیکه ی درآمدشم مال خودشه و میتونه برای دل خودش خرج کنه