از صب که بیدار شده زیاد حرف نمیزنه نه تب داره نه گلو درد و ابریزش بینی اخه اگه مریض باشه اینجوری کم حرف میشه لب به هیچی هم نمیزنه حتی خوراکیای مورد علاقش شوهرم سرکاره زنگ زدم میگه قهره اخه از چی بچه ی ۵ ساله اخه طاقت قهر داره این همه ساعت تازه بی دلیل
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
بخاطر تغییر فصله منم چند روزیه اصلا حال و حوصله ندارم یه وسیله جا بجا میکنم همون تو آشپزخونه دراز میکشم . بذار بخوابه امروز رو . فقط اگه مایعات و ابمیوه دوست داره بذار کنارش بخوره . غذای جامد نمیخواد نخوره .سوپ یا ابگوشت یا اینطور چیزا بهش بده اگر دوست داره