2777
2789

من یکی رو خیلی دوست دارم ولی خانواده به شدت مخالفن هر بار با ناامیدی به ازدواج باهاش فکر میکنم عطسه میاد کسی معنی شو می‌دونه برام مهمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر عطسه ای رو نباید در نظر گرفت مثلا فقط باید تک عطسه باشه ، در اثر حساسیت و باد و این چیزا نباشه

من بهش اعتقاد دارم ولی معنی شو درک نمیکنم درست همیشه راجبش فکر کردم پشتش یکی عطسه زده

منم عزیزم منم خانوادم مخالفن :))))میدونی میترسم خیلیدو راهیه بدیهممکنه کل عمرت در هر صورت پشیمون بمو ...

دقیقا حس بدیه مگم اگه نبود چرا سر راهم قرار گرفت انقد درگیرش شدم

متوجه ام مخام تموم کنم باهاش ولی سخته

ببین مادرشوهر من به وصلتمون راضی بود الان انقد دخالت میکنه و متلک میندازه حالا وای به حال شما که میگی خانوادش راضی نیستن،خانواده خیلی مهمه بعدا پسره رو میکشن سمت خودشون زندگیت نابود میشه،پسره آدم قرص و محکمی هست حالا؟

منم اعتقاد دارم

کلا معنی همون صبر کردن داره خیره انشالله

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
من بهش اعتقاد دارم ولی معنی شو درک نمیکنم درست همیشه راجبش فکر کردم پشتش یکی عطسه زده

ما اینجوری میگیم اگه یه عطسه باشه باید صبر کرد برای اون کار ولی اگه ۲تا شد باید عجله کرد و خوبه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚