2777
2789

منظورم خونه برداراش هست منم مجبورم برم، ولی بهم احترام نمیزارن مثلا شیرینی و هیچی نمیاره فقط چایی، منم دوست ندارم برم مجبوری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگربرامهمونادگه پذیرایی شون  فرق داره  کارشون زشته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چی بگم والا

شما که دعوت نمیکنید اونا حداقل دعوت میکنن حالا با همون چای پذیرایی میکنن

بعدم عیدی دادن زوری که نیستش اونم تو این اوضاع اقتصادی

ماهم دو سه ساله عیدی دادن حتی به بچه های کوچیک  کم شده تو فامیل

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

اگه برا بقیه مهمونا پذیرایی چیز دیگه میارن کارشون بده حتی اگه شما اونارو دعوت نمی‌کنید آدم وقتی خودش مهمون دعوت میکنه احترام میذاره......

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

چی بگم والاشما که دعوت نمیکنید اونا حداقل دعوت میکنن حالا با همون چای پذیرایی میکننبعدم عیدی دادن زو ...

خب شوهرم میره دعوتم نمیکنه، جاریم مجبوری هچی نمیگه از ترس برادر شوهرم وگرنه بدش هست