2777
2789

اصلا چی شد وضعیت لباس ها تو ایران اینجوری شد مگه ایران چقدر ادمچاق و گنده داره کههمه لباس ها شدن فری سایز پس تکلیف ما لاغرها و اسکینی ها چیه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی بده.اخه فری سایزی که از ۳۶ میخوره تا ۴۶ تو تن ماها خییییلی بد میشه.

خبلی من لباس هام کهنه شدن میخوام برم لباس جدید بخرم این سری میرم پوشاک نوجوان و بچگانه خسته شدم به خدا 

من ادم اسکینی نیستم ولی باز هم همین مشکل رو دارم حتی جدیدا شلوار ها رو هم فری سایز میزنن

دیگه بدتر 

مسخره کردن خودشون رو اگه بفهمم کدوم بیشعوری اصلا اومده فری سایز رو باب کرد 

عزیزم لباسی که مناسب سایز ۴۶ ه . یکی که ۳۶ نهایت ۳۸ ه رو شبیه گداها میکنه.

آره می‌دونم به تنش زار میزنه ولی خب الان دیگه مد شده 😣😣😣

هم گشاد شده هم خیلی بلند ..البته منظورم شلوارا هست خیلی بلند شده باید حتما کوتاه کنی 

دیگه بدتر مسخره کردن خودشون رو اگه بفهمم کدوم بیشعوری اصلا اومده فری سایز رو باب کرد

تولیدی ایزانی توانایی تولید سایز مختلف رو نداره یه چیزی تولید میکنه تو تن من گونیه تو تن یه بنده خدا با سایز ۴۶ تنگه

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️