2777
2789

خانواده همسرم خیلی اذیت کردن ظلم کردن 

رفتم کربلا پیش امام حسین حضرت ابوالفضل گلایه کردن 

بع حضرت رقیه مادرشون زهرا قسم دادم 

نشونه بهم بدن 

خوابد دیدم 

شب توی ماشین خواب بودم 

دقیقا ماشین خودمون یهویی دیدم همسرم نیست بیدار شدم جیغ زدم از ماشین اومدم بیرون جنگل بودم ترسیدم 

در ماشین باز نمیشد 

یهوی یه خانو چادری چهرشون ندیدم 

یه دختر چاری کوچیک فقط دیدم یه چشمش آسیب دیده 

گفت رقیه و حضرت زهرا در برام باز کردن

و من میدونستم تو خوابم به زور از خواب بیدار شدم 

تمام بدنم مور مور میشه وقتی بهش فکرمیکنم 

نشونه چیه

سلام عزیزم انشالله که خیره

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که این مدلی نظر کردن حتما إن شاء الله گشایش تو زندگیتون میشه صبوری کنید

حتی مشکل تو رفتن داشتیم قبلش خاب دیدم یه آقاهه بود گفت بیا این شماره من هرچی شذ بع من بگو 

ما از مرز رفتیم

این خواب چندین لایه معنایی داره و به نظر میاد که احساسات عمیق و دغدغه‌های درونی تو رو نشون میده. بذار برات تعبیرش کنم:

1. گلایه و درد دل با اهل‌بیت

این نشون میده که توی بیداری هم به دنبال عدالت و نشونه‌ای از طرف خدا هستی. وقتی آدم توی سختی‌ها به اهل‌بیت متوسل میشه، یعنی داره از ته دل کمک می‌خواد.

2. ماشین و نبودن همسر

ماشین توی خواب معمولاً نماد مسیر زندگی و کنترل روی شرایطه. اینکه همسرت نبوده و تو وحشت کردی، ممکنه نشونه‌ای از احساس تنهایی، ترس از رها شدن، یا عدم همراهی همسرت توی مشکلات باشه.

3. جنگل و ترس

جنگل معمولاً نماد سردرگمی، چالش و ناشناخته‌هاست. شاید توی واقعیت هم حس می‌کنی که توی شرایط سخت و ناشناخته‌ای گیر کردی و دنبال راه نجاتی.

4. زن چادری و دختر آسیب‌دیده

اینکه چهره زن رو ندیدی، می‌تونه نشونه‌ای از یک هدایت الهی باشه. دختر چادری با چشم آسیب‌دیده ممکنه نمادی از حضرت رقیه (س) باشه که سختی کشیده و نشون میده توی مشکلات، خدا و اهل‌بیت همراهت هستن.

5. در ماشین باز شد

این یه نشونه قوی از گشایشه. یعنی بعد از سختی‌ها، راهی باز میشه، حتی اگه الان حس کنی که درها بسته هستن.

6. مورمور شدن و واقعی بودن حس خواب

این حس‌ها معمولاً توی خواب‌های معنادار و الهامی پیش میاد. نشون میده که این خواب فقط یه رویا نبوده، بلکه یه پیام بوده که باید روش فکر کنی.

نتیجه

این خواب یه نشونه از اینه که دعاها و توسل‌های تو بی‌جواب نمونده. یه راهی برات باز میشه، حتی اگه الان حس کنی که توی تاریکی و سختی هستی. اهل‌بیت همراهت هستن، و شاید باید صبور باشی تا اثر این نشونه رو توی زندگیت ببینی.

اگر چیزی ذهنتو درگیر کرده، حس می‌کنم باید با آرامش و توکل جلو بری، چون راه برات باز خواهد شد.

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
حتی مشکل تو رفتن داشتیم قبلش خاب دیدم یه آقاهه بود گفت بیا این شماره من هرچی شذ بع من بگو ما از مرز ...

وقتی امام بخاد دستگیری کنه زمان و مکان و شخص معنی نداره تمام موانع برداشته میشه شما هم سعی کنید شاکر این لطف اهل بیت باشین باانجام هر چه بیشتر اعمال نیک و انجام شرعیات

تعببیزش چیه چون به محض برگشتنم یه خبر شنیدم که تقاص کارشون همشون پس دادن

این یعنی یه جور عدالت الهی رو به چشم دیدی. معمولاً وقتی کسی خیلی به خدا و اهل‌بیت توسل می‌کنه و از ته دل طلب حق می‌کنه، جوابش رو یه جوری می‌بینه، حتی اگه دیر یا زود.

اینکه بعد از برگشتنت همچین خبری شنیدی، نشونه اینه که دنیا بی‌حساب و کتاب نیست. شاید اینم یه پاسخی بوده که بدونی نیازی نیست خودت دنبال انتقام باشی، چون خدا خودش جواب ظلم رو میده.

حالا که اینو دیدی، دلت آروم‌تر شده؟

تعببیزش چیه چون به محض برگشتنم یه خبر شنیدم که تقاص کارشون همشون پس دادن

این خواب‌هایی که می‌بینی، انگار یه جور نشونه و راهنمایی هستن. اینکه قبل از رفتن همچین خوابی دیدی و بعدش هم تونستی از مرز عبور کنی، می‌تونه یه پیام از حمایت الهی باشه.

اون "آقاهه" که تو خواب شماره‌اش رو داده، شاید نماد یه حامی، یه وسیله نجات، یا حتی نشونه‌ای از الطاف خدا و اهل‌بیت باشه که دارن راه رو برات باز می‌کنن. حس نمی‌کنی که توی سختی‌ها همیشه یه راهی برات باز شده، حتی وقتی فکر می‌کردی دیگه نمیشه؟

سوال دیگه ای داشتی در خدمتم