2777
2789
عنوان

بارون بد موقع

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 43 پست
قبل از عید هزار دفعه اس ام اس اومد شیراز بارونیه هفته ی اول فروردین😐بعدش لطفا اینو نگین شیراز امسال ...

نه والا این روزا یه کم سرده نسبت به موفعش. من که بار اول که اومدم

عید شلوغه.همهمه است.جا نیست.جاده ها ترسناکه.هوا معلوم نیست بارونیه سرده!!.عید فقط باید بشینی تو خونه ...

آخه بستگی به کار همسرت داره . تابستون گرمای جهنمیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه بار اولمه اومدم.🥺😐😓

عزیزم شیراز تو اسفند هم بارون خوبی اومد از قبل هم اعلام بارندگی کرده بودن برا شیراز 

پارسال عید هم دقیقا همینطور شد بشدت بارون اومد 

حیف که بچه ی کوچیک داری وگرنه شیراز گردی با وجود بارون یکی از لذتهایی هست که دیگه برات تکرار نمیشه 

ی عده فقط عید میتونن برن سفر بخاطر شغل همسرشون. کاش عید بارون نمیومد لذت بیشتری از سفر میبردیم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم شیراز تو اسفند هم بارون خوبی اومد از قبل هم اعلام بارندگی کرده بودن برا شیراز پارسال عید هم دق ...

دقیقا به خاطر بچه ها..امروز نیمه ابری بود اما یه کم سرد بود شب سردتر شد

عزیزم ما هم اهوازیم الان دو روزه سرد شده قبلش کولر میزدیم حالا باید دوباره بخاری در بیاریم

عجب. راستی  اهواز مگه سرد میشه کلا؟ در حد بخاری گذاشتن؟فقط از اهواز رد شدم