2777
2789
عنوان

اگر کسی باردار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 74 پست
شنیدم حساسیت سینه نشونه ی دختر بودن جنین دیگه راست و دروغشو نمیدونم از سه نفر شنیدم که هم تجربه بارد ...

از ابتدای اقدام به حدی حساس بود که با یه تکون لباس هم نوکش سفتت میشد و میزد بیرون و رگهای آبیسچش معلوم و پر از حالت دونه های برجسته 

اما الان خییییلی کمتر شده حساسیتش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مرسی اومدید نوشته بودید از علائم بارداری درد نوک سینه هست من تو اقدامم ماه‌های اول نوک سینه هام ...

آره گفتم۹۹درصدشمااحتمالاجزویک درصدباشی ولی نگران نباش میشه فقط استرس نداشته باش

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چیکار کنم زودتر باردار بشم اصلا دلم نمی‌خواد درگیر دکتر و اینا بشم

چنوقته تواقدامی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

آره گفتم۹۹درصدشمااحتمالاجزویک درصدباشی ولی نگران نباش میشه فقط استرس نداشته باش

و اینکه ممکنه یکی لقاح شکل بگیره ولی لانه گزینی نشه 

و میشه فهمید آیا 

من یکی ۲ماه  یه سری علائم داشتم و پریودیم با لخته خون بود ببخشید البته

و اینکه ممکنه یکی لقاح شکل بگیره ولی لانه گزینی نشه و میشه فهمید آیا من یکی ۲ماه یه سری علائم داشتم ...

آره ممکنه اگه آزمایش دادین جفتتون سالمین اصلاح سبک کن زودترجواب میگیری توتاپیک اصلاح سبکم گفتم

آره ممکنه اگه آزمایش دادین جفتتون سالمین اصلاح سبک کن زودترجواب میگیری توتاپیک اصلاح سبکم گفتم

والا من سالهاست سعی در اصلاح سبک داشتم 

وزن کم کردم 

پریودی هام منظم 

قبل اقدام از دادم همه چی خوب 

همسرم  نمیدونم گفتم آیه ۲ماه دیگه صبر کنم بعد بریم دکتر اما نمیخوام برم دوست دارم طبیعی بشم 

هزینه هایش هم حقیقت برامون الان سنگینه

والا من سالهاست سعی در اصلاح سبک داشتم وزن کم کردم پریودی هام منظم قبل اقدام از دادم همه چی خوب همسر ...

نگران نباش میشه توکل به خدا