2777
2789
عنوان

اگر کسی باردار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 74 پست

اره من 5روز زودتر زدم مثبت سد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه خانمی رو خیلی تعریف کردن نمیدونم دقیقا طب سنتی آن یا اسلامی گفتن یه ژل شستشو گیاهی رحم استفاده کن

احتمالا سنتیه چون ما هفت ساله میریم طب اسلامی نشنیدم به کسی ژل شستشو معرفی کنن

جدی ؟چه خوب خطش پررنگ بود یا هاله

پر رنگ پرنگ 😅

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
واااای جدی ترا خدا🥺

نمیدونم علائم ربطی داره به چندقلو بودن یا نه

همینجوری گفتم دوقلو باشه

ولی اگه دوقلو میخواین شنیدم داروی باه زنان مال طب اسلامی که اسم دیگش گمونم مرسین هست دوز بالا بخورین احتمال دوقلو زایی رو بالا میبره

نمیدونم علائم ربطی داره به چندقلو بودن یا نههمینجوری گفتم دوقلو باشهولی اگه دوقلو میخواین شنیدم دارو ...

وای نه دوست دارم طبیعی زایمان کنم 

بعدشم از مامانم دورم 

کسی رو ندارم خیلی سختم میشه 

یکیش سخته چه برسه به ۲تاش

۲روز بعد رابطه هم خستگی عجیب و شدید داشتم کل رو خوابیدم تقریبا بعدشم یه هفته بعدش توی دلم احساس فشار ...

اگه قبلا این علائم نداشتین  این ماه باردار بودین که خداروشکر اگرم باردار نبودین احتمالش زیاده که ماهه بعد باردار بشین