خسته ام از فامیلایی که چشممون ندارن اما برای خوراکی و عیدی میان💔
واییییی 🗿
تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! A🤍M. ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با اینکه شهر غریبم ،ولی یه چند نفری هستن که اونم هنوز شروع نشده
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
من خالا از پسفردا دیدو بازدید رو شروع میکنیممن شروع نشده خستم
خیلی بده خیلی😖
تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! A🤍M. ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره
آرزو به دل موندم یبار عید ما بریم مسافرت ولی چون جنوبی هستیم اکثرا فامیلا میان اینجا :(
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
من اولین مهمون هام رو واسه دوشنبه شام دعوت کردم ولی ذوق دارم
از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده )
منم خسته شدمآرزو به دل موندم یبار عید ما بریم مسافرت ولی چون جنوبی هستیم اکثرا فامیلا میان اینجا :(
ماهم جنوبی هستیم
فامیلایی ما خیلی بدن ببین فکر کن یکیشون که میاد اونایی که قبلا هم اومده بودن بازم میان
ماهم جنوبی هستیمفامیلایی ما خیلی بدن ببین فکر کن یکیشون که میاد اونایی که قبلا هم اومده بودن بازم می ...
میدونی بدیش کجاست؟اصلا هیچ کاری نمیکنن هیچی انوقت وقتی من میریم خونشون مامانم و بابانم اینجوری نگاه می کنن😒یعنی برو کار کن باید کلی ظرف بشورم :/
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
میدونی بدیش کجاست؟اصلا هیچ کاری نمیکنن هیچی انوقت وقتی من میریم خونشون مامانم و بابانم اینجوری نگاه ...
کاش تموم بشه تعطیلات راحت بشیم از دست فامیلا اعذابه فقد
کاش تموم بشه تعطیلات راحت بشیم از دست فامیلا اعذابه فقد
خوشا بحال اونایی واسه عید میرن مسافرت اونم نه خونه ی فامیل و ...فقط هتل😂