2777
2789
عنوان

سفر کربلا پیش بابام

70 بازدید | 10 پست

سلام خوبید دوستان. 🥺🌙شب قدر ازتون یه خواهشی دارم اگه کسی میره قم مشهد نجف کربلا من یه نامه دارم میخام برسه ضریح 💔🙂

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

سلام. ان شاءالله طاعات قبول. تاپیک اخرم ببخشید سر بزنید

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

سلام خوبی؟ لینک گروهی که امضات گفتی رو بده

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی؟ لینک گروهی که امضات گفتی رو بده

درخواست دوستی بده گلم

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

درخواست دوستی بده گلم

پیام دادم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
😂😂 امان از جهل. نامه بندازه؟. انگار اومدم ک جایی ۱۴۰۰ سال پیشه مثلن وای جر خوردم از خنده

نشنیدی روایت دختری که نامه نوشت حرم امام رضا 

چجوری ازدواج کرد ؟

من میرم مشهد نامه به امام رضا داری

اررررررررررره درخواست میدممم