2777
2789

هممون تو ماشین  بودیم بعد یه بنده خدایی رو مسخره کرد داداشم بقیه هم داشتن ادامشو میگرفتن من گفتم نگید ولش کنین بیخود چرا گناهش بیاد گردنمون 

داداشم جلو شوهرم با لحن بدی برگشت گفت چییییه توام شدی مثل خانوم ناظم ها ما میخوایم حرف بزنیم 

گفتم شما حرف میزنین منم میشنوم 

برگشت گفت خب نشنو !!! 

منم گفتم تو پیاده شو تو تنهاییت بگو من نشنوم

دیگه تموم شد بحث ولی خیلی دلم شکست😔

بقیش تو کامنت اول میگم

موقع خداحافظی کردنی ب داداشم با لحن شوخی و جدی گفتم با تو خدافاظی نمیکنم 

مامانم سریع گفت وااای سارا داداش داداش 

یعنی با اون خدافظی نکردی

گفتم ناراحتم ازش خداحافظی نمیکنم

مامانم برگشت گفت بی تربیت نشووو 

منم گفتم باشه و اومدم 

خیلی دلم شکست جلو شوهرم من بزرگترم اون با بی ادبی و لحن بد حرف زد 

مامانم به جا اینکه بهش بگو چرا اینجوری حرف زدی یا حداقل بی طرف باشه سریع واسه من گارد گرفت 😒😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانم کلا همیشه همین بوده از قدیم حتی وقتی مجرد بودیم همیشه طرف داداشمو میگرفت 

حالا خوبه خودش زخم خورده این موضوع از طرف مادرشه ولی خودشم تکرار میکنه همون کارو

با سیاست بحث ها رو عوض کن نه مستقیم .. مشکل اینه که تو هنوز نفهمیدی تو زندگی باهمه باید سیاست داشته ...

چقد سیاست ، کلا داداشم ادم تقص و خشکیه 

هزار بار زیر سیبیلی رد میکنم بار هزارو یک دیگه نمیتونم چون آشکارا بی احترامی میکنه و نمیخوام این روند بشه عادتش

جلو شوهرت خانوادتو بد نکن بدشونو نگو حتی اگه رفتار داداشت درست نبود نباید ادامه دار میکردی بحثوبعدا ...

همیشه کوتاه میام هیچی نمیگم 

یا ب شوخی رد میکنم

اما اولین بارش نیست همیشه همینجوریه تقص حرف میزنه 

دیگه نتونستم تحمل کنم اون لحن زشتش رو

همیشه کوتاه میام هیچی نمیگم یا ب شوخی رد میکنماما اولین بارش نیست همیشه همینجوریه تقص حرف میزنه دیگه ...

اینکه اکثرمادرا پسردوستن جای تعجب نداره مسیله تازه ای نیست عزیزم...

واینکه شماکه اخلاق برادرتون میشناسین سعی کنید مخصوصا جلوی همسرتون خیلی سربه سرش نزارین

خب می بینی انقد نفهمه کلا باهاش حرف نزن .. مجبوری ؟؟!!! با گوشی ات ور برو یا هد فونت رو بذار آهنگ گو ...

من چه میدونستم میخواد این حرفو بزنه 

تازه من به مامانم گفتم ولش کنین به ما چه 

اون برگشت جواب منو داد

اینکه اکثرمادرا پسردوستن جای تعجب نداره مسیله تازه ای نیست عزیزم...واینکه شماکه اخلاق برادرتون میشنا ...

من اصلا با اون حرف نمیزدم 

ب مامانم گفتم ولش کنین گناه داره به ما چه که اون خودشو انداخت وسط و با این لحن تند و بد حرف زد