2777
2789

دایم سرش خیسه تو خواب .

بالشت زیر سرش لیچ آب میشه

چیکار کنم؟

از چیه به نظرتون؟

خیلی غصشو میخورم

خیلی هم بد غذاست

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین آ دی هرشب بهش میدی ۲۵ قطره؟؟

نه 

خاک تو سرم کم کاری میکنم

چون خیلی بدخوره گاهی بیخیال میشم گاهی هم فراموش میکنم 

خدا مرگم بده گاهی فک میکنم خیلی مامان بدیم

يه دكتر اتفاقي فهميد. ممكنه مال بچه ي توام مربوط به اين باشه، بيشتر بچه ها دارن اين رو

خطرناکه؟

علایم دیگش چیه ؟ الان دخترت چجوریه

خطرناکه؟ علایم دیگش چیه ؟ الان دخترت چجوریه

هيچ علامت ديگه اي نداشت ، فقط همين كه عرق ميكرد ، تشكش (قسمت زير سر) خيس ميشد از عرق. 

نه خطري نداره، يا قلبشون سوراخه كوچيكه يا دريچه اي كامل نشده. تا ١ سالگي خوب ميشه خودش و مشكل عرق كردنشونم حل ميشه

نه  خاک تو سرم کم کاری میکنم چون خیلی بدخوره گاهی بیخیال میشم گاهی هم فراموش میکنم  خدا ...

واسش کم نذار

چون مسئول هستی

در آینده مشکلی باشه چه جوری میشه جواب بچه رو داد

عزیزم ازین به بعد سفتو سخت باش آزمایش ببرش

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
واسش کم نذار چون مسئول هستی در آینده مشکلی باشه چه جوری میشه جواب بچه رو داد عزیزم ازین به بعد سف ...

آره باشه حتما

باور کن انقد سر غذا خوردنش انرژی ازم میگیره که دیگه کلافم کرده.الان یه هفته اس یه قاشق غذا نخورده

دارم هر روز با سرنگ عصاره گوشت به زور به حلقش میریزم