2777
2789
عنوان

دیگه همه چی تموم شد

284 بازدید | 23 پست

قرار بود بعد ماه رمضون نامزد کنیم همه چی اوکی بود یهو بابام از این رو به اون رو شد دیشب یهو گفت نه 

گفت دیگه اسم اون خانواده رو نیارید 

اونا سنی ما شیعه 

قوممون با هم فرق داره با هم نمیسازید 

امشب گفتم فایده نداره با هم موندنمون 

گفت صبر کن درست میشه گفتم دیگه نمیشه 

قلبم درد میکنه 

حالم بده خیلی بد 

معده درد دارم 

دارم دیوونه میشم چطور کنار بیام 

چجوری فراموشش کنم 

اصلا میتونم بعد این زندگی کنم 

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرت کاملا درست میگه 

سنی ها خیلی با ما متفاوتند اینو منی میگم که خودم مذهبی نیستم ولی قطعا برام مهمه طرف مقابل هم به اسم شیعه باشه چون چیزهایی دیدم که بهم ثابت شد شوهر سنی داشتن برای ما اشتباه بزرگیه و عاقبت خوبی نداره

اصلا غصه نخور این اتفاقا زیاد افتاده بعداً پشیمون میشی چرا غصه خوردی

نمیتونم خیلی واسم سخته از وقتی یادم میاد دوسش داشتم 🥲

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

نمیتونم خیلی واسم سخته از وقتی یادم میاد دوسش داشتم 🥲

هیچ وقت برای نامزدی و خواستگاری که بهم خورده حسرت و غصه نخور قرار بود بشه یجوری جور میشه که کف کنی قرار باشه نشه بازهم یجوری بهم میخوره که کف کنی 

باوجود اینکه در کل اصول زندگی به قسمت اعتقاد ندارم و اکثر اتفاقات دشت خودمونه ولی عجیب به قسمت ازدواج اعتقاد دارم خودت انتخاب درست کن با عقل بقیشو بسپار به خدا اگه نشد مطمئن باش بهتر از این قراره نصیبت بشه 

تو انقدر ارزشمندی لازم نیست برای یه قرار ازدواج که بهم خورده غصه بخوری خیرت به این ازدواج باشه دوباره جور میشه طبیعیه تا چند روز غصه بخوری ولی بعدش به خودت بیا مگه چی شده که خودتو عذاب بدی قرار بوده ازدواج کنی با یکی که بهم خورده و تموم شد و رفت همین بخوای از الان برای این مسائل غصه بخوری نمیشه که گلم 💚🦋