2777
2789

کارمند اداره دولتی اگه منظورتون باشه، بعید میدونم بشه 

مگر با آزمون استخدامی که اونم یه جاهایی ش ردی از رابطه باید باشه 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه تون خوب نشده بود؟

ببین عزیزم بیشتر شهر ها تک ظرفیتی هستن مخصوصاً دبیری براساس حدنصاب قبول می کنن سه نفر مرحله کتبی قبول میشن بعد تو مرحله مصاحبه و ارزیابی  دو نفر حذف سه نفر قبول میشن بیشتر حق ها تو مرحله ارزیابی خورده میشه متاسفانه من خودم دوبار کارنامه سبز بودم

ببین عزیزم بیشتر شهر ها تک ظرفیتی هستن مخصوصاً دبیری براساس حدنصاب قبول می کنن سه نفر مرحله کتبی قبو ...

این ۷ سال را می زاشتی برنامه نویسی می خوندی بدون هیچ آزمون و پارتی و .....با حقوق چند برابر یه معلم با عزت و احترام بیشتر

این ۷ سال را می زاشتی برنامه نویسی می خوندی بدون هیچ آزمون و پارتی و .....با حقوق چند برابر یه معلم ...

عزیزم خیلی سعی کردم که یک کار دیگه پیدا کنم ولی تا میخوام پول جمع کنم مهارت ببینم وقت آزمایشام میرسه یا داروهام تموم میشه یا باید ویزیت بشم مشکل هورمونی دارم بعد واسه من صد هزار وپنجاه هزار هم کلی پوله با اینکه بی ارزشه چون من پدر ندارم مادرم سرپرست خانوار هست باچهار پنج میلیون داریم زندگی میکنیم اونم یک میلیون هشتصد هزار تومنش پول برقمونه درصورتی که ما اصلاً وسیله برقی نداریم که ازش استفاده کنیم با یک یخچال دوتا لامپ پول برقمون یک تومن شده یا پول آب چهار صدتومن اصلأ هیچی نمی مونه که من پس انداز کنم اونم تو یک منطقه محروم تو شهری که حتی یک اتوبوس خط واحد نداره من رشته ام زیسته اینقدر درس خوندم که میتونم دانشگاه تدریس کنم چون تنها راه نجات من درس خوندنه نه اینکه تنبل نباشم درامد وسرمایه ندارم  

این ۷ سال را می زاشتی برنامه نویسی می خوندی بدون هیچ آزمون و پارتی و .....با حقوق چند برابر یه معلم ...

پارسال دوستام میلیون ها پول واسه کتاب وتست دادن قبول نشدن ولی من فقط منابع اصلی رو با گوشی خوندم  کارنامه سبز شدم ولی چون تو ارزیابی بهم امتیاز کم دادن رد شدم  اونم واسه طرح درس وتدریس ،بحث گروهی وایفای نقش بی نقص من اگه من ثروت داشتم شاید میتونستم دانشم رو زیاد کنم ،ولی با دانش زیاد ثروت هیچ وقت زیاد نمیشه پس  بین ثروت ومهارت ودانش خودتون انتخاب کنید