آدم یه دور تو اینستا میزنه، بخصوص این دلنوشته ها و داستان های مردم، چقدر خانواده ها داغون و ظالم هستن. حالا آدم دور ورش رو هم میبینه به این ترسناکی به نظر نمیاد
گفتم مثلا طرف نوشته من جهیز دادم خانواده شوهرم اونو دادن به دخترشون که تازه عروسه. باز از من جهیز میخوان. یا عروس چون گفته نمی تونه بارداره بره کمک مادرشوهر، خواهرشوهر کتکش زده. یا شوهره میگه برو حاملگی خونه بابات. خرجت زیاد شده. یا چه میدونم... به ایم دلنوشته تو پیج ها نوشته
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
آره البته نمیدونم چندتا راسته چندتاش ساختگی. حالا آنفالو کردم چون تاثیر میذارن
ببین من یسری از اونارو خوندم
ولی به حدی بعضیاش اغراق داره که اصلا نمیشه باور کرد
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
آخه بعد استوری میذارن که نه اینها راسته. کم کم باورم میشه. آنفالو کردم.
دنبال نکن به جای اینا سعی کن مطالعه داشته باشی و بتونی مورد خوبیو انتخاب کنی
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره