2777
2789
عنوان

خوابای بشدت عجیب من😳☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 46 پست
بله شماازکجامیدونین؟

خیلی دعاتون میکنم شما و مادرتون بیشتر شما

خیلی خیلی خدا صبرتون بده به نیت گل پژمرده نماز شب حتما بخونید انشالله روحش آروم میگیره

حتما خیلی به نیتش دعا و نماز بخونید خصوصا شما

حساب کاربری واگذار میشه

نگفته جاش بده؟

نه نه ابدا.اتفاقا گفت بهم رسیدگی میشه واسم اهنگ‌میذارن ولی انگار یکی همراهش بود هی میگفت وقتم تمومه اجازه ندارم بایدبرم😔

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه ابدا.اتفاقا گفت بهم رسیدگی میشه واسم اهنگ‌میذارن ولی انگار یکی همراهش بود هی میگفت وقتم تمومه ...

خدا بیامرزذش

مشکلش چی بود ک این کارو کرد

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

خیلی دعاتون میکنم شما و مادرتون بیشتر شماخیلی خیلی خدا صبرتون بده به نیت گل پژمرده نماز شب حتما بخون ...

خیلی متشکرم زنده وسربلندباشید ان شاءالله.مادرم نمازشومیخونه من قران دعا وذکرمیگم واسش..عذرمیخوام نفرمودین منوازکجامیشناسید وازکجامیدونین نحوه فوت ابجیمو؟

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خدا بیامرزذشمشکلش چی بود ک این کارو کرد

قربونت برررم من ممنونم.‌.سرتنبیه😢😭فقط گفتیم دیگه مدرسه تعطیل یهو جلوی چش منومامانم😔😔😔مافقط نمیخواستیم الوده شه اون مث دخترم بود بزرگش کردم

خواهرت چه بویی میداد؟

عزیزم نگفتی چرا

میگم اگ بوی بد میده با یه کارشناس دینی صحبت کن مشورت بگیر

😔باکی مثلا پاسخگویی تلفنی چیزی داری شما

عزیزم برای شادی روحشون حمد و توحید خوندم ان شاءالله سرشار از قرین رحمت الهی باشن خدا بهتون صبر بده.. اموات فقط با اجازه خداوند میتونن برن خواب زنده ها حتما درخواست مهمی دارن ک می خوان بهتون برسونن.. یا ما متوجه نمیشین 

سلام. ✋🏻من همون کاربر قدیمی sbmimi هستم.. با یه کاربری جدید امدم

عزیزم برای شادی روحشون حمد و توحید خوندم ان شاءالله سرشار از قرین رحمت الهی باشن خدا بهتون صبر بده.. ...

سلام علیکم خیلی خیلی لطف کردین خواهرگلم ان شاءالله صاحب ایه های مبارک حافظ ونگه دارشماباشه الهی..ازطرفش حق الناس دادیم ذکردعاقران نماز واسش مرتب میخونیم.😔

خیلی عجیبه اظهاردلتنگیش وبعداینکه میبوسمش

دخترخالمم همش میادخوابم میگه من زندم نمردم ۱۲ساله همینومرتب میگه فقط سری پیش اومد گفت ک یکی بهم فحش داده

خب بوی بد طبیعتا نتیجه ی خودکشیش ولی میگی بوی خوب میداد

بوی بد اصلااا نداد.اوایل ک خوابشودیدم ی بوی خاص وعجیب خیلی عجیب ولی چند روز پیش بوی نی نی بوی قشنگی بود

@anw عزیزم شمام داداش بزرگمردت ک الهی باصالحامحشور شه گفتی خوابشو دیدم ازکاربرا کسیو سراغ داری ی اگ ...

خدارحمت کنه خواهر عزیزتو

نه والا کسی چیزی نگفت

منم هرشب داداشم میاد به خوابم

به خواب کسی نمیره

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

خدارحمت کنه خواهر عزیزتونه والا کسی چیزی نگفتمنم هرشب داداشم میاد به خوابمبه خواب کسی نمیره

قربونت برم خیلی ممنونم😔😔ابجیم اخه عجیبه واسم.میاد میگه دلم برات تنگ شده بعدبوسیدن چهره میت واینکه عمیقا بوشوحس کنی خیلی عجیبه برام

قربونت برم خیلی ممنونم😔😔ابجیم اخه عجیبه واسم.میاد میگه دلم برات تنگ شده بعدبوسیدن چهره میت واینکه ...

منم مثل شمام

بغل بوس 

بعد میگه باید برم زمان دادن بهم دیرم میشه

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤