2777
2789
عنوان

ظلم کردن واقعا جواب داره

63 بازدید | 1 پست

تا حالا کسی رو دیدین ظلم کنه و جوابشم ببینه

داستان زندگی من اینجوریه که باشوهرم عاشق هم شدیم خوب بودیم تا اینکه خیانت کرد بدجور دلم شکست یعنی ببین وقتی دیدم تو گوشیش بدنم یخ شد دستام میلرزید فقط یکسال از عقدمون گذشته بود

من به شدت عصبی شده بودم ازش کینه داشتم رابطه اش رو با اون خانوم قطع نمیکرد میگفت باش ی حساب کتابی دارم اگه الان قطع همکاری کنم به ضررم میشه ۸ ماه طول کشید من تو استرسش مردم تا تموم شد ولی من غصه و خشم تو دلم موند هیچ وقت از دلم در نیاورد نفهمید چی کشیدم بیشتر طلبکار شد ک چرا رفتم و فهمیدم 

بعدش چندسال گذشت و بعد ۳ سال از عروسیمون باز دوباره خیانت این بار دیگه نتونستم از جام پاشم اینم تمومش نمیکرد اینقد التماس و گریه کردم تمومش نکرد تا اینکه افتادم دنبال کارای طلاق مهریه اجرا گذلشتم و …. اما همش با خودم میگفتم اگه فیلمای خیانتش بره رو پرونده براش پرونده میشه ابروش میره  خودش اومد گفت من ۱۴ سکه بت میدم بقیه رو ببخش حق طلاقم بت میدم و رندگی کنیم زندگی کردیم 

تا ۲ سال توی این دوسال اخلاقش تغییری نکرد اعتمادمو جلب نکرد برعکس گفت دیگه رمز گوشیمو نباید داشته باشی 

الان دیگه تصمیم جدایی گرفتم حالا فهمیدم که تمام شروط ۱۲ گانه ی طلاقو ازم گرفته تو اون امضا ها و منم سرم نشده امضا کردم از طرفی میگه سکه هارو بده تا طلاقت بده منم حرفی ندارم بهش بدم و راحت بشم اما یه قرار داد مالی ازم امضا گرفته که به خاطره فیلمایی ک ازش دارم که اگه جایی بخایی بذاری باید ۵۰۰ تومن بهم حق ضرر بدی منم بش میگم من یا باید سکه ها پیشم باشه که اگه یه روز هوش کردی دوباره یه دست نوشته از من در بیاری و بیایی پول دوباره ازم بکشی باید سکه ها پیش من باشه و یا قرار داد رو باطل کن 

میگه قرار داد رو باطل نمیکنم میرم زن میگیرم توهم چون شروط ۱۲ گانه نداری نمیتونی کاری بکنی زیر عقد من بمون تا ۴۰ سالگیت یا سکه هامو بده تا طلاقت بدم 

این ظلم نیست ؟ این گول زدن نیست ؟ این حق الناس نیست؟ نمیدونید چقد حالم بده راه ب جایی ندارم هیچ کاری نمیتونم بکنم . 

حاضرم پولش بدم اما اگه قرار داد هایی ک ازم تمضا گرفته بعدا یه چی توش از آب در بیاد و ب ضررم بشه چی ؟

یاخدا یاخودخداااا. مردم میگن ازدواج کنیم زندگی سالم رابطه سالم تشکیل بدیم این کاراگول زدناچیه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم