2777
2789

فامیلیم

خیلیم پسر خوبیه

ولی من ۱۷۰ اون ۱۶۷ ۸. نمیتونم کنار بیام با قد

از بچگی عاشق بود از این عشقا ک نمیشه فراموش کرد متاسفانه اونم نسبت بهم همین حسو داره

خودمم میدونم دارم برا دو سانت بهترین ادم رو از دست میدم

دلم میخاست بهش بگم برا قدش 

۲۴سالشه دیگ افزایش قد فک نکنم بشه داشته باشه

بعضی وقتی از خودم خجالت میکشم ک ایقد معیارام برا ازدواج مزخرف شده💔

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت نکش رد کن بره و گرنه بعدا هیچوقت خوشحال نخواهی بود

رد کردم دیگ و حس میکنپ ی روز پشیمون میشم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بالاخره معیارته چه خجالتی

فقط بهش نگو به این دلیله گناه داره دست خودش نبوده که

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

راستی تو قراره از صفر شروع کنی و گذشته و آدماشو فراموش کنی .. یادآوری 💡

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

منم ۱۷۱

شوهرم ۱۶۵

بعد ۱۳ سال زندگی چیزی که اصلا اهمیت نداره همین قد هست. خودمم برام قد مهم بود اول جواب رد دادم بعد دو سال دوباره اومد. اخلاق خیلی مهمتر از این  چیزاست

خب نگو بهش دلش می‌شکنه یه بهونه دیگه بیار

اره رو خودم عیب گذاشتم ک دلش نشکنه

معیار مزخرفی نیست درسته که ظواهر همه چیز نیست اما بی اهمیتم نیست دوست من

شاید روشی باشه برای افزایش قد اما بهتره باهاشون رک راست باشید تا عذاب نکشید هر دو طرف

راحت بگید که این مسئله برای من قابل پذیرش نیست یا براش چاره پیدا کنیم یا دور بشیم 

قد و ولش بچسب اگه درست درمونه

تنهااااا و تنهااا عیبش همین قده 

نه اهل و دود و دمه کار دولتی خانواده فرهنگی و باشخصیت مهمتراز همه عاشقمه ولی💔

راستی تو قراره از صفر شروع کنی و گذشته و آدماشو فراموش کنی .. یادآوری 💡

ممنون عزیزم❤️🍓