2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی زمان پریودتون رسیده و ابتدا لکه بینی دارید از لحاظ شرعی حیض حساب میشه و نباید روزه بگیرید

منم همین مشکلو داشتم.پرسیدم گفتن چون کمه گرم و غلیظ نیست و مداوم نیست حیض نیست..منم همیشه دویا سه روز لک خیلییی کم دارم بعدش پریودی شدید شروع میشه 

باید فکر کنم🤔
منم همین مشکلو داشتم.پرسیدم گفتن چون کمه گرم و غلیظ نیست و مداوم نیست حیض نیست..منم همیشه دویا سه رو ...

مرجعتون کیه ؟

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
مرجعتون کیه ؟

مرجع مکارم هست.من پیج احکام بانوان دارم از ایشدن پرسیدم اینطور گفتن..

من اگه بخوام روزای اول که لک بینی دارم رو حیض حساب کنم بعدش که به مدت یه هفته خونریزی شدید شروع میشه مجموعش بیشتر از ده روز میشه باید خونریزی شدید رو استحاضه حساب کنم چون بیشتر از ده روز میشه 

واقعا برام معضله .الان چهار روزه خیلییی کم در حد لکه خون میخوره به لباسم مداوم هم نیست..از امشب زیر دلم تیر میکشه و قراره از فردا خونریزی ام شروع بشه تا هفت روز

باید فکر کنم🤔
مرجع مکارم هست.من پیج احکام بانوان دارم از ایشدن پرسیدم اینطور گفتن..من اگه بخوام روزای اول که لک بی ...

چقدر جواباشون متفاوته 

مرجع من هم مکارم هست 

استادمون طبق نظر ایشون به ما گفتن در زمان موعد خودتون هر جور لکی حتی کم ،ابتدای حیض حساب میشه 

الان شک کردم به همه چی 

الان وظیفه چیه ؟.

شاید بهتر باشه هرکس طبق وظیفش عمل کنه 

یعنی شخصا به دفتر مرجعش زنگ بزنه هرچی گفتن انجام بده اینطور تکلیف ازش برداشته میشه 

واقعا تو یه سایت عمومی نمیشه تخصصی جواب داد 

اسی جان لطفا با دفتر مرجعت تماس بگیر 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱