2777
2789

اون نمازی که شما اصرار کنی بخونه که فایده نداره

نمازو خودش باید قبول کنه بخونه

بزار هروقت دوست داشت بخونه نخواست هم اصلا نخونه شما رو که تو قبر اون نمیزارن

در حد امر به معروف بهش بگو ولی کلید نکن که کلا زده نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زوریه !!عقاید شخصی مثل مسواکه حتی نباید تو دهن همسرتون بکنید 😷قسمت اخرشو حالم بد شد فکر کن مسواک کفی و بکنی دهنش 😵

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

میشه بگید چیکار کنم که خودم نماز خون بشم بعد همسرم ...خیلی دوس داریم بخونیم ولی دو روز میخونیم بعدش قطعش میکنیم ...

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه

عزیزم نماز خواندن یا نخواندن یه موضوع خیلیییی شخصی هست

حتی درست نیس در مورد نماز خواندن همسر که نزدیکترین ادم بهمون هست، اظهار نظر کنیم وبخوایم مجبورشون کنیم به خواندن یا نخواندن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
اخه چون بچن پسره میترسم یاد بگیره یکی دیگه چون دوسش دارم دلم میسوزه انقدر برای ما زحمت میکشه بعد بخا ...

ن عزیزم هر کسی مسئول اعمال خودشه .شما برای اون دنیاش بعد ۱۲۰ سال نگران نباش .شاید اون ب ی طریق دیگه ایی از خدا تشکر میکنه 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️