2777
2789
عنوان

عشق قدیمی دیدن

113 بازدید | 8 پست

خانم ها خواهرم بعد ۳سال اقایی که بینشون علاقه ای بوده مجدد توشب احیا دید دیشب منم همراهش بودم خواهرم متوجه اش،نشد بعدا متوجه شد می‌خواستیم از مسجد خارج بشیم که بااین آقا برخورد کردیم آقا هم باتعجب نگاه تابلو خواهرم نگاه می‌کرد خواهرم تامتوجه او شد پشت بهش کرد راهش کج کرد بعد سرش برگردوند دید آقا بهش نزدیک شده همش هم سیبیل هاش میچرخوند بنظر شما زبان بدن سیبیل چرخوندن چی میشه فراموشش نکرده درسته؟؟

کنایه از دندان تیز کردن

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چی ربطی نداره

من میگم چرخوندن سیبیل نشون‌دهنده این نیست که طرف هنوز تو فکر خواهر شماست، بالاخره یه احساساتی بینشون بوده طبیعیه واکنش نشون بدن. از هوش مصنوعی پرسیدم:

چرخاندن سبیل در زبان بدن می‌تواند معانی مختلفی داشته باشد که بستگی به شرایط و شخصیت فرد دارد. اما در این موقعیت خاص، با توجه به اینکه این آقا بعد از مدت‌ها دوباره خواهرتان را دیده و واکنش‌هایی مانند نگاه متعجب و نزدیک شدن به او داشته، می‌توان گفت که احتمالاً هنوز به او فکر می‌کند یا حداقل از دیدن او احساساتی شده است.

چرخاندن سبیل می‌تواند نشانه‌ای از اضطراب، فکر کردن عمیق، یا حتی نوعی نشان دادن اعتمادبه‌نفس و جذابیت باشد. بعضی افراد هنگام مواجهه با یک موقعیت احساسی یا استرس‌زا، چنین حرکاتی را ناخودآگاه انجام می‌دهند. در این مورد، ممکن است که او برای حفظ خونسردی‌اش یا تحت تأثیر احساسات گذشته، این حرکت را انجام داده باشد.

در کل، واکنش‌های او (نگاه متعجب، نزدیک شدن، و چرخاندن سبیل) نشان می‌دهد که دیدن خواهرتان برایش بی‌اهمیت نبوده و احتمالاً هنوز در ذهنش حضور دارد.

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.