2777
2789

من خیلی تاپیک زدم برای دکتر بینی راهنمایی خواستم 

اسم دکتر های مختلف وگفتم ولی هیچکس جواب نداد واقعا هم به راهنمایی نیاز دارم چون هیچکس اطرافم بینی عمل نکرده که بهم بگه کی خوبه یا چه مواردی و برا عمل در نطر بگیرم

کلا نی نی سایت ، خیلی خوبه ولی بدرد راهنمایی و کمک نمیخوره ، معلولا کسی جواب نمیده

تاپیک های دیگه هم دیدم که برای کسی که راهنمایی میخواسته هیچکس پاسخی نداده .

💙

خب اطلاعی نداریم چی بگیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من عمل نکردم اطلاعاتی ندارم ولی تو زمینه بارداری و کودک و .‌‌...سعی میکنم کمک کنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره منم تو عنوان سعی میکنم مشکل رو ننویسم چون نمیان

شاید بدوننا ، ولی تا بیاریشون تو تاپیک..

البته واقعا ما که نمیتونیم مردم رو مجبور کنیم پای دردمون بشینن یکم یجوریه اعتراض کردن 

برو بیمارستان های مخصوص این امر پرس و جو کن‌ تهرانی برو امیر اعلم.

دکتری که روز ویزیت بیمار جدید با روز ویزیت بعد عملیاش فرق داره هم دورش رو خط بکش

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

من عمل نکردم اطلاعاتی ندارم ولی تو زمینه بارداری و کودک و .‌‌...سعی میکنم کمک کنم

واقعا مهربونید ، منم کلا منظورم تاپیک خودم نیست دیدم خیلی ها میان کمک میخوان ولی کسی جوابی بهشون نمیده .چون خیلی ها اصلا علاقه ایی به راهنمایی ندارن

ممنون از شما که راهنمایی میکنید دیگران رو👌🏻💚

💙
آره منم تو عنوان سعی میکنم مشکل رو ننویسم چون نمیانشاید بدوننا ، ولی تا بیاریشون تو تاپیک..البته واق ...

بله ولی کسایی که میبینن هم پاسخ نمیدن

منم نمیگم کسی به اجباز بیاد ، میگم کاش یه مقدار مثل بعضی دوستان مهربونی کنن همه رو راهنماییی کنن اگه بلدن 🙂

💙