بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من تو زندگیم خیلی کتک خوردم اعتیادداشت همون اول جداشدم اما دوازده ساله نفقه بچمونمیده خیلی دوس دارم قیامت ببینمش هیچ وقت نمیبخشمش چون هزینه ها واقعا سنگینه داغون شدم خداازاینجورمردانگزره الهی مادرشون داغشونوببینن
از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟
متاسفانه فرهنگ بعضی عربا جوریه که راحت بچه هاشونو میزنن اخه اطرافیانم هم که کربلا رفته بودن قبلا میگفتن به چشم دیدیم که خانمه بچه ی ۳ سالشو چجوری میزد 😔
دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
منم دقیقا انتخابم بود که آبروم رفت بایه بچه بیگناه برگشتم سریسال الان بزرگ شده اما خودم داغون شده ههههه مادرش مومنه عموشم ملتونصیحت میکنه وضع مالیه باباشم خوبه اما دوازده ساله یبارنیومدن ناموسشونوببینن الهی قیامت جواب بدن چون پدرخرج نده قانون میگه پدربزرگ بده الهی امسال خانوادش سرطان بگیرن چون حقه یتیم خوردن نداره شک نکن همین ماه بردمش دکتر پول نداشتم دندونشوپرکنم بچم انقدگریه کرد روبروحرم بودم گفتم امام رضا امسال جوابشوندی شک میکنم