2777
2789
عنوان

وای اومدم کردستان

400 بازدید | 21 پست

چرا اینطوری رانندگی میکنن!!! خدایی مردم خوبی داره ولی وحشتناک رانندگی میکنن شوهرم پشماش ریخته🤣

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوردا خیلی خوبن  خوشگلن ماشالله همشون مهمون نواز 

ولی دست فرمون اره ماام شهر شوهرم میریم همه کوردن دست فرموناشون یکم فرق داره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کلا اکثرا ایرانی ها عصبی رانندگی میکنن

عصابنیتشون سر ماشین بدبخت خالی میکنن

دختر کوروش بزرگ 👸👸     عرب هر چه باشد مرا دشمن است کج اندیش و بدخلق و اهریمن است 👿       خلیج همیشه فارس✌

کوردا خیلی خوبن خوشگلن ماشالله همشون مهمون نواز ولی دست فرمون اره ماام شهر شوهرم میریم همه کوردن دس ...

وایی خیلی خوشگلن 

من رفته بودم بازارشون یعنی قد بلند چشم ابرو مشکییی🥲😂

همه ایرانی ها همینن

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

وایی خیلی خوشگلن من رفته بودم بازارشون یعنی قد بلند چشم ابرو مشکییی🥲😂

خدایی عالین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂