2777
2789
عنوان

دکتر زنانی که چن نفرو باهم تو نفرسته میشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم یبار مطب رفتم، دو نفر دو نفر فرستاد /:منو هنوز رو تخت معاینه شلوارمو نپوشیده بودموسطش ی زن ح ...

وا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه زن حامله رو معاینه میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همکار من 9 ماه رفت فقط جواب آزمایش و سونو رو میبرد نشون میداد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بیمارستان‌ها اینطوریه برید مطب یه نفر یه نفر داخل میرن.

خییییر

توی مطب هم چن نفری میفرستن داخل،  اکثرشون اینجوری ان. 

من دکتر زنان زیاد رفتم.   فقققط یکیشون تک نفری میفرسته داخل.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
میشه لطفا دکتر خوب به من معرفی کنی اگه میشناسی؟ من سه تا دکتر رفتم هر سه تا اینجوری بودن واقعا آدم م ...

من تا حالا ندیدم با هم بفرستن تو...............................من تهرانم شما کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خییییرتوی مطب هم چن نفری میفرستن داخل، اکثرشون اینجوری ان. من دکتر زنان زیاد رفتم. فقققط یکیشون ت ...

بله الان به لطف این تاپیک متوجه شدم که مطب‌ها هم اینطوری هستن در صورتی که دکتری که من الان حدود ۹ ساله میرم این‌طور نیست.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بچه ها واقعا چندتا چندتا می‌فرستن داخل؟ مگه نونوائیه؟خب چطوری ویزیت می کنن چطور شرح حال می‌‌گیرن چطو ...

آره   

کاملا عجله ای ویزییت میکنن. اصلا به حرفت گوش نمیدن.  تا میخوای چیزی بگی میگه برو رو تخت شلوارتو بکش پایین. تا میخوای دوباره چیزی بگه برات نسخه شو مینویسه  حتی نگاتم نمیکنن و توام مجبوری تند تند حرف بزنی و وقتی از مطب میای بیرون میگی اه کاش فلان چیز رو هم بهش گفته بودم.   

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
من یه بار یا منشی صحبت کردم گفتم تنها میخوام برم قبول کرد.گفت آخرین نفر بشین ،اونا که اومدن بیرون دی ...

چی بگم والا آخه اصلا این وظیفشونه، بعد تازه قبولم کنن چقدر وقت آدم تلف میشع اینجوری

والا ما مطب میریم چند جاهم رفتم حتی همراهمو نمیزاشت بیاد داخل 

تک و تنها خودم 

شما حتما بیمارستان های دولتی میری 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
وای آره انقدر بد شدن، من خودم الان مقطع فیزیوپاتم یه سال دیگه استاژر میشم، انقدر سعی میکنم درس بخونم ...

خیلیا فقط حرفن! 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من تا حالا ندیدم با هم بفرستن تو...............................من تهرانم شما کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم تهرانم ، سمت میرداماد قلهک باشه بهتره اما هرکجای تهران که باشه اگه خوب باشه میرم 

وا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه زن حامله رو معاینه میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همکار من 9 ماه رفت فقط جواب آزمایش و سونو رو ...

نمیدونم والا

من درست یادم نیست ولی انگار حامله بود و من برنگشتم مستقیم ببینم 

اما یادمه راجب چسبندگی واژن و حاملگی ی چیزایی از حرفاشون شنیدم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀