2777
2789
عنوان

دکتر زنانی که چن نفرو باهم تو نفرسته میشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 71 پست
منم تهرانمو خیلی دکتر زنان رفتمولی جدا ندیدم چنین چیزی

میشه لطفا دکتر خوب به من معرفی کنی اگه میشناسی؟ من سه تا دکتر رفتم هر سه تا اینجوری بودن واقعا آدم معذب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم یبار مطب رفتم، دو نفر دو نفر فرستاد /:منو هنوز رو تخت معاینه شلوارمو نپوشیده بودموسطش ی زن ح ...

وای دقیقا خیلی خجالت آوره، سه بار برای من اتفاق افتاد و فک میکردم الان همه مبگن برای مام اتفاق افتاده؛ خوش بحال اونایی که تجربه نداشتن🥲🥲

میشه لطفا دکتر خوب به من معرفی کنی اگه میشناسی؟ من سه تا دکتر رفتم هر سه تا اینجوری بودن واقعا آدم م ...

ریحانه صالحی، زعفرانیه خیابون اعجازی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کجایی؟والا ما محلمون با کلاسم نیس حتی ولی یه نفر ی نفر میریم داخل تاحالا ندیدم چندنفر باهم برن تو .. ...

نه سمت میرداماد و قلهک و شریعتی باشه برام راحت تره اما در کل هرجای تهران که باشه اگه واقعا خوب باشه میرم؛ فقط میخوام خوب باشه همین

وای دقیقا خیلی خجالت آوره، سه بار برای من اتفاق افتاد و فک میکردم الان همه مبگن برای مام اتفاق افتاد ...

بخدا خجالت مردممم

میخواستم بگم هوویی ی خبر میدادی لنگمو ببندم بعد میومدی تو😐😐😐

خیلی بیشعورن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بخدا خجالت مردممممیخواستم بگم هوویی ی خبر میدادی لنگمو ببندم بعد میومدی تو😐😐😐خیلی بیشعورن

وای بامزه تعریف کردی یکم خندم گرفت😅ولی آره آدم از خجالت آب میشه ، باید ماسک بزنم قیافم معلوم نباشه حداقل کمتر خجالت بکشم😅

وای بامزه تعریف کردی یکم خندم گرفت😅ولی آره آدم از خجالت آب میشه ، باید ماسک بزنم قیافم معلوم نباشه ...

حالا اینش هیچی 

همونطور ک اون خانومو معاینه میکرد 

راجب اقدام بارداری هم حرف میزدن

منم شلوار لی بی صحابم تنگ بود 

نمی رفت تو پام 🤣🤣🤣🤣

نمی دونستم پامو بگیرم یا گوشمو

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

مرسی عزیزم، شما راضی بودین از ایشون؟

بله دوست خودمن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حالا اینش هیچی همونطور ک اون خانومو معاینه میکرد راجب اقدام بارداری هم حرف میزدنمنم شلوار لی بی صحاب ...

وای آره انقدر بد شدن، من خودم الان مقطع فیزیوپاتم یه سال دیگه استاژر میشم، انقدر سعی میکنم درس بخونم همیشه میگم بیمار میاد پیش من خوب گوش بدم بهش احساس آرامش داشته باشه؛ 

اصلا پزشکی که خوب شرح حال نگیره پزشک نیس، چن وقت پیش رفته بودم پیش یکی از استادام که خیلی سر کلاس برامون ازین حرفا زده بود که انسانیت داشته باشین و بیمارا الان همش میگن دکتر اصلا به ما گوش نمیده، درحالی که رفتم مطبش دو سه دقیقه هم برام وقت نذاشت حتی لباسمم نتونستم کامل بپوشم بعد معاینه، گوشیمم خاموش شده بوده نمیتونستم کارت به کارت کنم با اون حالم منشیش منو فرستاد کلی دنبال خودپرداز گشتم تا کارت به کارت کنم براش درحالی که به شدت استرس داشتم بخاطر وضعم

ببین واقعا من نمیدونم اینارو کی دکتر کرده یا بعد دکتری علم فدای پول میشه واقعا منی که از اینترنت تحق ...

ببین من این مدت واقعا خیلی مریض شدم، ینی متخصصای مختلف رفتم؛ ولی واقعا اکثر مواقع خیلی برام ناامید کننده بودن، الان واقعا دارم درس میخونم المپیاد پزشکی تشخیص بالینی بتونم مدال بگیرم و واقعا دلم میخواد یه روز یه دکتری بشم که بیمارا پیش من احساس آرلمش داشته باشن؛

من تازه یه سال دیگه استاژر میشم ولی منم دقیقا مثه شما قبل اینکه برم دکتر خودم کامل شرح حال و تشخیص احتمالی رو درمیاوردم خودم به دکتر میگفتم اغلبم تشخیصام درست بود چون واقعا سهل انگارن و میدونستم نباید به حرف خودشون اکتفا کنم

فقط همبنقدر بهت بگم که شرح حال گرفتن درست مخصوصا برای بیماری های داخلی و... خیلییییی مهمه، چیزی که الان اکثر دکترا کامل انجام نمیدن؛ چون مریض ممکنه متوجه نباشه ریشه ی اصلی مریضیش چیه یا اصلا مشکلش کلا یه جای دیگه باشه چون خیلی از بیماریا علائمشون شبیه همه؛ دکتری که شرح حال نمیگیره سریع دارو میده شاید علائم بیمارو کم کنه اما وای به حال اون روزی که بیماری مریض خیلی جدی ترو و عمقی تر ازین حرفا باشه

جای خوب برومن درمانگاه خوب رفتم دوتا متخصص تازه هزینه زیاد میگرف ولی خب جراح بودنمن فقط برای معاینه ...

جای خوب کجا برم؟ شما اگه نتیجه گرفتین بمن میشه بگین؟ هزینشم مهم نیس