2777
2789

سلام دوستان من هفته پیش میکرو کردم الان خط هاش داره میریزه و بهم گفت که برمیگرده رنگش تا سه هفته ایا راست گفته؟ 

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت دمش ریخته کلا تابتا شده

چقدر انجام دادی؟من سه روز بعدش ک حموم رفتم شروع ب ریخات کرد .ی ابروم بیشتر سایه شد و براق شده ولی ی ایروم راضیم..منم حدود ی هفته هس انجام دادم

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چقدر انجام دادی؟من سه روز بعدش ک حموم رفتم شروع ب ریخات کرد .ی ابروم بیشتر سایه شد و براق شده ولی ی ...

8روزه مال من از روز پنجم داره میریزه 

من انجام دادم گفت میریزه ولی نریخت.احتیاج به ترمیمم نداشت ولی یه کوچولو زد

جدی منم گفت میریزه ولی توقع نداشتم همش بریزه

8روزه مال من از روز پنجم داره میریزه

ببخشید مال من فک کنم بیشتر از ده روزه..من قبلا انجام میدادم درد وحشتناک داشتم بعدم همه با زخم ریخت ولی اینسری جای معتبر رفتم هزینش زیاد بود ولی ارزش داشت.مثل قبل ن دردش زیاد بود نه زخمش زباد.بشکل پودر پودر یا زخم ریز با حموم شسته شد.ولی بد نشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اره

خب بخاطر همونه رو پوست چرب نمیمونه من پوستم خشک بود که موند ۶ ماهه زدم اصلا تکون نخورده

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

ببخشید مال من فک کنم بیشتر از ده روزه..من قبلا انجام میدادم درد وحشتناک داشتم بعدم همه با زخم ریخت و ...

منم زیاد درد نداشتم عین  سوزش جزئی 

خب بخاطر همونه رو پوست چرب نمیمونه من پوستم خشک بود که موند ۶ ماهه زدم اصلا تکون نخورده

خوش بحالت بهم نگفت که پوست چربه خط ها میریزه با نظرت دیگه نرم؟

منم زیاد درد نداشتم عین سوزش جزئی

حالا منم ی ابروم ی کم خوب نگرفت یا با زخم ریخته پاک نشده فقط کمرنگه ولی ی ابروم بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...