؟؟؟ نمیخام بگم کسی هستم یا چیزی دارم نه یه آدم کاملا معمولی ولی هروقت تو جمع یا مراسمی شرکت میکنم بعدش یه مریضی میگیرم 💔 روی یکی هم خیلی حساس شدم هروقت منو میبینه بعدش یه بلایی سرم میاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بخاطر رشتم توی شهر دیگه زندگی میکنم رفت آمد برام سخت شده بود بابام برام ماشین گرفت خانوم به یماه نرسید با کلی فروش طلا اینا رفت ماشین خرید 😑 ۷ساله آیفون دارم تاحالا هیچ وقت پز ندادم اهل این کارا نیستم خانم شب عیدی یه ۱۳ معمولی گرفته دستش اومده میگه که آیفونم فلانه بهمانه هی پزشو به من میداد لعنت به این مهمونیا خونوادگی حالا من آیفون ۱۵ پرو تو کیفم بود فقط تحمل میکردم زنه ۲سالم از من بزرگتره ااا خجالت نمیکشه خداکنه آدم شخصیت داشته باشه وگرنه کسی با خرید ماشین و گوشی آیفون هیچ وقت با شخصیت نمیشه
دقیقاااا من بخاطر رشتم توی شهر دیگه زندگی میکنم رفت آمد برام سخت شده بود بابام برام ماشین گرفت خانوم ...
طرف شما رو مقصر تمام کمبود ها و بی اراده بودن و نرسیدن های خودش میدونه ما هم تو فامیل داریم من با تلاش خودم ماشین خریدم و پول درآوردم اما طرف اومده میگه با پول بابات کیف میکنی