2777
2789

سخت نیست که یه سجدست.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عذر شرعی داری ..کلا نباید بخونی  اون آیات و بعضیا کل سوره رو نمیخونن..بگو یکی بخونه به جات ..من فقط همون آیه رو ،نمیخونم ..بعد که عذرم برطرف شد میخونم سجده هم میکنم 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

والا منم دیروز پریود شدم و ادامه ی ختمم مونده نخوندم

توی نت سرچ کردم که نوشته شده آیات سجده دار نباید خونده بشه و بیشتر از ۷ آیه هم نباید خونده بشه

مجبورم صبر کنم پریودم تموم شه بعدش بخونم 

اگه عذر شرعی داری ..کلا نباید بخونی اون آیات و بعضیا کل سوره رو نمیخونن..بگو یکی بخونه به جات ..من ...

پس میتونم سوره های سجده دار رو نخونم بعد اتمام پریودی برگردم عقب و اون سوره های سجده دار رو بخونم؟ و الانم سوره های غیر سجده دار رو بخونم پس

آخه دیروز پریود شدم ختمم مونده نخوندم

پس میتونم سوره های سجده دار رو نخونم بعد اتمام پریودی برگردم عقب و اون سوره های سجده دار رو بخونم؟ و ...

آره عزیزم ...من همیشه همین کارو میکنم ...اجباری نیست ..یعد میخونی 

عیزم سجده های مستحب چی؟ فکر کنم فقط ۴تا ایه سجده واجب دارند درسته؟

نه گلم اونا اشکال نداره بخون ..فقط دست به هیچ عنوان نباید به آیات قرآن بخوره مخصوصا کلمه الله ..بتونی وضو بگیری هم خیلی خوبه ..آره ۴ تا ..نجم .علق ..فصلت ..سجده اینا فقط سجده های واجب دارن 

نه گلم اونا اشکال نداره بخون ..فقط دست به هیچ عنوان نباید به آیات قرآن بخوره مخصوصا کلمه الله ..بتون ...

نه منظورم اینه که سجده های مستحب رو میشه حتی اگه پریود هم نبودیم انجام ندیم؟