2777
2789

من یک ساله درگیر دیسک کمر هستم همه راهها رفتم خوب نشدم انگار الان درگیری بیشتر شده هر سری علایمم فرق میکنه خودتون یا اطرافیان تجربه عمل دارید ؟ این درسته بعد عمل ممکنه آدم بدتر شه یا دوباره  عود کنه ؟ من ۴۴ سالمه تقریبا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم دیسکش عود کرد

یه دکتر گف برین عمل کنین

ولی چنتا دیگه بردیم خدا خیرشون بده گفتن عمل نکن که بدتر میشی

بابای دوستمم عمل کرد گف فرقی نکرده همچنان درد داره خوب نشده

باید ملاحظه اشو بکنی 

بعضی طب سنتیای قدیمی دیسک رو جا میندازن

ما مامانم رو بردیم جا انداخت براش یکم بهتره حالش 

ولی خب باید مراعات کرد و سنگین جا به جا نکرد

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

اگه پاره شده متاسفانه بهترین روش جراحی هست چون عصب سیاتیک در گیر می شه و پاها دروار بی حسی و سوزن س ...

حالا جراحی به نظرت خوبه ؟ تو همین تاپیک خیلی ها میگند بدتر شدند پیش کی عمل کنم 😔

اگه پاره شده متاسفانه بهترین روش جراحی هست چون عصب سیاتیک در گیر می شه و پاها دروار بی حسی و سوزن س ...

به مرور خوب نمیشه؟ خیلی ها میگند دیسک پاره رو با ورزش درمان کردند ؟

حالا جراحی به نظرت خوبه ؟ تو همین تاپیک خیلی ها میگند بدتر شدند پیش کی عمل کنم 😔

بله بعد از جراحی هم ممکنه کامل خوب نشه و باید خیلی مراقب باشید ولی چاره ای نیست چون باید فشار مایع آزاد بین دیسکی  که به عصب وارد میشه از بین بره 

کاربر آقا 
ن عزیزم..جدی میگم..اکثر دکترها خودشون عمل رو انجام نمیدن

منظورت اینه خودشون اگر این مشکل رو داشته باشند عمل نمیکنند یا عمل جراحی رودستیارانشون انجام میدند ؟