2777
2789
عنوان

اینکه میگن برای یک مرد مادری نکنید

187 بازدید | 14 پست

میگن مادری نکنید و نقش مادر رو در رابطه بازی نکنید و سعی کنید معشوقه باقی بمونید یعنی چی؟

چه کارایی باعث میشه مادر بشی؟؟میشه نفری یه مثال بزنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرداهم احساس دارن نیازبه محبت دارن دس بردارین ازین حرفااگه قراره محبت نباشه چرازن بگیرن میرن بیرون بدون دردسربایکی که معشوقه باشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اینکه همش صبح تا شب پیگیرش باشی نمیگم دختر پول پرستی باشی ولی قناعت بیش از حد و مراعات کردن بیش از حد بد عادتش میکنه

اینکه با هر رفتار بدش بسازی دقیقا عین یه مادر بودنه

مثلا مدام از خواسته هاتون نزنید بگید نداره 

یه مادر مدام برای بچش از حق خودش می‌زنه

بعد مدتی هم اون بچه میگه میخواسی نکنی وظیفت بوده

در کل من موافقم هم تو رابطه باید کمی مادر بود هم کمی معشوقه

دوتاش از نظر من می‌تونه رابطه رو حفظ کنه ولی تعادل مهمه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

چون آخرش ایقدری مادری کردم براش ولم کرد😅

کلا توی یک رابطه نباید از خودت برای طرف مقابلت زد 

چون پسره پرو میشه میگ هرکار کنم چون نقش مادر دلسوز گرفته بخودش نمیره و اجازه هر رفتاری بخودش میده

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

اینکه همش صبح تا شب پیگیرش باشی نمیگم دختر پول پرستی باشی ولی قناعت بیش از حد و مراعات کردن بیش از ح ...

دقیقا هر رفتار بدشو تحمل کردن ،خیانتشو براحتی بخشیدن، گذشت بیجا 

مثلا مراقب باشی وسایلش جانمونهاگه چیزیش گم شد بگردی پیدا کنیغذا دهانش بزاریبگی لباس بپوش سردت میشه و ...

وقتی یه نفرو دوست داشته باشی این چیزا برات مهم میشه

مثلا من موهام خیس باشه حواسم نباشه شوهرم فوری بهم میگه میاره موهامو سشوار میکشه کلاه سرم میکنه بعد میرم

یا وقتی دارم میرم بیرون هوا سرده همیشه یاداوری میکنه که لباس گرم پوشیدی سرما نخوری یه لباس بردار بذار تو ماشین شردت شد تنت کنی

وقتی این رفتارهارو داره نمیشه بی تفاوت باشی و تو هیچی نگی واقعا

من یه زمان اینکارارو نمیکردم دیدم بعد یه مدت شوهرم به حرف اومد وگفت که من برات انقدری ارزش ندارم و مهم نیستم که این چیزارو یاد اوری نمیکنی بهم؟ 

دیدم داره از این بابت ناراحت میشه

الان انجام میدم ولی نه انقدر زیاد کمتر از خود شوهرم

مادرا چجوری برای بچه هاشون نگران میشن؟

میگن این غلطه این درسته

همش مراقبشن نگرانن مریض نشه 

کنترلش میکنن 

کجا میری چیکار میکنی

همه اینا میشه رفتار مادرانه که نباید تو رابطه انجامش داد چون مردا اگه این رفتارارو میخواستن خب با مادرشون ازدواج میکردن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

آره مرد مادر نمیخاد زن گرفت که براش همون زن بمونه

ینی هر چی پیله کنی بهش ازت زده میشه

عزت و اعتبار تو فقط جوری میمونه که

اصلا اهمیت ندی همچی به ت🥚مت بسپاری

به خودت برسی 

مرد بی لیاقت همینو میخاد

خودم داشتم ک میگما 

درست میگن چون همونطوری که بچه ی روز مادر رو ترک میکنه اونم ی روز شمارو ترک میکنه

اینجور رفتار ها ولی در حالت افراط و نگرانی شدید

تا کی بیرونی زود برگرد

سردت نشه لباس گرم بپوش

فلان غذارو نخور بهت نمیسازه اون یکی غذارو درست میکنم‌میارم محل کارت

کاراشو انجام بدی تا خسته نشه و مسئولیت رابطه رو کلا ب دوش خودت بکشی

ازش انتظار و توقع نداشته باشی و بدون چشم داشت فقط بهش خوبی کنی

بهش بگی با فلانی بگرد با فلانی نگرد 

دائم بخوای سر از کاراش در بیاری

تو هر رابطه ای اینجور موارد هستن و طبیعی ان ولی وقتی دچار افراط بشه میشه مادری کردن 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم