2777
2789
عنوان

کسایی که طلاق گرفتن بیان

110 بازدید | 7 پست

بعد طلاق چجوری شرایط و مدیریت کردین ؟بچه تونو به کی سپردین؟

و اینکه پشیمون شدین یا ن؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

مادرم طلاق گرفته.

هیچوقت پشیمون نشد

از اول سرکار میرفت

تا ۴،۵ سال خونه مامان بزرگم بودیم اما خب خالم خیلی اذیت میکرد.

بعدش مستقل شدیم و خونه گرفتیم

خرج من رو بابام میداد و حضانتم با مامانم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حسی داری بعد طلاق

نگرفتم هنوز

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
نگیر فرصت بش بده

من همه جوره باهاش راه اومدم اونم متوجه شد ک من هیچ پشت و پناهی ندارم همه جوره ظلم کرد الانم پدرش داره موش میدوعونه ک به خواسته خودش برسه رفته تو مخش ک خونه رو بفروش من ماشین بخرم کار کنم باهاش اینم هیچ اختبار و عقلی از خودش نداره و کاملا تحت تاثیر پدرشه یه بچه هم داریم منم ن جایی برای رفتن دارم ن دارایی ک بخوام زندگیمو با بچه استارت بزنم باید از صفر شروع کنم ولی خب خیلی وابسته بچه مم و نمیدونم چیکار کنم

کی رو ماشین کار کنه همسرت پدرش شما

پدر همسرم