2777
2789

گرون بوده والان فکر میکنین پولتونو ریختین تو جوب چی بوده😂😂😂بگین حصلم سر رفته

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچیزی میخرم اوکیم باهاش اما این مورد رو حس میکنم پولم انداختم تو جوب 

600هزار تومن دادم سارافون خیلی خوشگله اما شستمش در حد پیراهن مردانه شده اینقدر پشیمونم 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من هرچیزی میخرم اوکیم باهاش اما این مورد رو حس میکنم پولم انداختم تو جوب 600هزار تومن دادم سارافون خ ...

بزا خودمم بگم

برج 11یک پافر گرفتم 900 الان حالم ازش بهم میخو ره از قیافش و همه چیش مامانم نمیدونه قرار نیس اونو عمرا بپوشم😂😂

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

چند تا از کتابهایی که خریدم و نخوندم یا خوندم و لذت نبردم

کتاب تست های کنکور که نخوندم 

لباس هایی که خیلی کم پوشیدم چون جنسشون یا دوختشون بد بودن 

لوازم آرایشی که آوردم خونه دیدم کیفیت ندارن یا رنگ مدنظرم رو ندارن

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

خدانکنه چیزی تو نی نی سایت مد بشه پدرمون رو در میارید انقد تاپیک میزنید در موردش پربازدید رو یه نگاه ...

چه ربطی داره الان

اومد تو ذهنم خاستم بپرسم

نه واقعا در اون حد نبوده که بگم وای چه گرون و چه اشغالینی آشغال زیاد خریدم ولی گرون نبوده

اگه اشغال باشه انگار رفته تو جوب دیگه پولش با ارزش میشه اون موقع

بزا خودمم بگمبرج 11یک پافر گرفتم 900 الان حالم ازش بهم میخو ره از قیافش و همه چیش مامانم نمیدونه قرا ...

منم مادرم نمیدونه که پشیمون شدم اما میپوشمش اما نه تو هر موقعیتی مثلا خودمونی باشه طرف اوکیه اگه غریبه تر باشه همون سارافون قبلیم میپوشم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»