2777
2789

چندتان دردمم زیاده نمیدونم اگه تا چندروز دیگه آروم شد برم خونه مادربزرگم یا نه خونش تو یه روستاست یه شاله نرفتم میترسم نرم دلش بشکنه گیر کردم از یه طرف خودمم دوست دارم برم البته 

من اگر درد شدید داشته باشم صبر میکنم حالم خوب بشه بعد میرم

آخه نمیدونم از یه طرف دردم الان زیاده نمیدونم بعدا آزوم میشه یا نه از یه طرف خونش دوره و فقط تا اواسط خرداد میتونم برم بعدش میره تا سال بعد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیدونم از یه طرف دردم الان زیاده نمیدونم بعدا آزوم میشه یا نه از یه طرف خونش دوره و فقط تا اواس ...

تا اواسط خرداد کلی مونده

ان شاءالله دردت آروم میشه و میری

آخه با حال درد و بیماری بری جایی نه به تو خوش میگذره نه اون صاحبخونه

البته بازم هر طور خودت صلاح میدونی عمل کن

ولی من اگر شرایط شما رو داشتم فعلا نمیرفتم

بله دردم اروم بشه حتما میرم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪