2777
2789

نذر حلیم بود به من گفتن دارچین تزیین کنم به اونم گفتن روغن بریزه جاریم میگفت چرا تزینیت اینجوری  قشنگ نیست عوض کن اینجوری به شکل فلان کن من دوستانه بهش گوش میدادم بعد گفتن دو سه تا دیکه کاسه حلیم هست که دارچین روغن تزیین کنیم و تمامه بعد روغن جامد بود سرد شد جاریم گفت برم داغ کنم گفتم نه دیگه تمام شده  بعد ی دفعه ۱۰ تا کاسه اوردن گفتن تزیین کن بعد گفتن چرا روغن سرد شده ی یک دفعه جاریم با ی بهم بلند بد گفت بعضی ها هی دخالت میکنن مخواستم داغ کنم نزاشتن کوپ کردم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب جوابشو می‌دادی

میگفتی فرمایش شما صحیحه پیشنهاد ما حرف زور؟ خودت میگی ما باید به سازت برقصیم ولی یه پیشنهاد ساده به شما فشار آورده 

البته دیگه گذشته صبر کن این دفعه پیشنهادی داد همینجوری حرف خودشو تکرار کن با صدای بلند تو جمع منتظر فرصت باش حرص خوردن فایده نداره

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

همونحا جوابشو میدادی الان حرص نخور بیخیالش

منم دیدم اینجوری رفتار کرد بلند شدم امدم ی جا دیگه نشستم دارچین روغن دادم اون بشینه تزیین کنه موقعه خداحافظی خیلی سرد برخورد کردم

روانیه جدیش نگیرمنم ی بیشعورشو دارم اینا کولی بازی عین خودشون میخان ولی بعدش شخصیت خودمون میاد پایین ...

یک مجلس کردم ی دختر لوس از خود راضی فک کرده خونه شوهرش خونه پدرشه همه نازشو بکشن 

همونحا جوابشو میدادی الان حرص نخور بیخیالش

حرص که نمیخوام فقط تعجب کردم از حرکتش بهم برخورد چون من باهاش حالت دوستانه داشتم ولی اون ی دفعه دیونه شد منم کلا مجلس ندادم دیکه هر بود میرفتم که دور تر بشم ازش اونم تو جمع تک تنها بود 

زیادی حساس شدیخودت انگار باهاش لجی

نه به قران باهاش لج نیستم حرکتش قشنگ نبود واسه ی روغن اون جوری جیغ زد بلند داد زد دستشون گرفته به کمر اشاره میداد به من بعضی ها دخالت میکنن 

نه به قران باهاش لج نیستم حرکتش قشنگ نبود واسه ی روغن اون جوری جیغ زد بلند داد زد دستشون گرفته به کم ...

محلش نذار چیزی هم گفت جوابش بده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌