2777
2789
عنوان

شدیدا به کمکتون نیاز دارم

145 بازدید | 26 پست

بچه ها لطفا راهنماییم کنین 

من خودم ۲۲ سالمه دانشجوام شغلمم حسابداریه وضعیت خانوادم هم اوکیه تقریبا متوسطیم

تقریبا یه ماهه با یه پسر حرف میزنیم ۶ بچه هستن تک پسر خانوادست خودش تو یه شرکت کار میکنه تقریبا ۱۵ نهایتتتتتتت نهایتتتتت ۲۰ تومن حقوقشه دیپلمه

چون تک پسر خانوادست به پدر و مادر و خونشون خرج میکنه کلا 

نه ماشین داره نه خونه 

خانوادش هم اونقد وضعیت مالیشون اوکی نیست که پشتش وایسن 

ولی پسر خوبیه پاکه مودب خیلی اوکیه از نظر شخصیت اخلاق اینجوری که من میبینم و خودش میگه جدی هست 

منم ذهنم درگیره اگه ما فردا پس فردا اصلا بعد یه سال ازدواج کردیم با ۱۵ تومن چیکار میتونیم بکنیم !!!؟ 

تو این گرونی نه خونه نه ماشین ... 

من خودم اینجوری احساس میکنم که موقعیت های بهتری میتونم داشته باشم چون واقعا تو این زمونه پول هم مهمه 

نظر شما چیه لطفا راهنماییم کنین عین خواهر خودتون 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر نه درامد داره نه پشتوانه‌ای خب طبیعتا زندگی سختی از لحاظ مالی در پیش دارین باید ببینی چقدر مهمه این موضوع برات که قبول کنی یا نکنی

من خودم قبول نمیکردم اصلا

اگه دوسش داری بقیه چیا رو بسپار به اون بالا بالایی

اون خیلییییی بیشتر دوسم داره همه چیو منو رفته به خانوادش گفته ولی خب من مادیات هم مهمه برام از یه طرفم پسر خوبیه خیلی دو دلم موندم کلا چیکار کنم

اون خیلییییی بیشتر دوسم داره همه چیو منو رفته به خانوادش گفته ولی خب من مادیات هم مهمه برام از یه طر ...

دو دل نباش قشنگم 

دلتو با خدا یکی کن 

خودش همه چی رو میچینه برات 

مرنج و مرنجان
همشون قابل حل بودن جز اون ۵تا خواهرش

فکر نمیکنم مردم آزار باشن چون دوتاش که شهر دیگه هستن منظور دورن 

یکیش هم منو دیده حتی یه بار ما جدا شدیم اون اومد بهم پیام اینا داد حق رو کاملا به من داد و ...

اگر نه درامد داره نه پشتوانه‌ای خب طبیعتا زندگی سختی از لحاظ مالی در پیش دارین باید ببینی چقدر مهمه ...

هوففف آره منم مهمه برام مادیات 

ولی پسر خوبیه کلا اوکیه مادیات جلوی منو گرفته فقط 

۲۴

ببین اینکه میگی خونه یا ماشین نداره واسه یه پسر ۲۴ ساله که روی پای خودش هست و خانواده ش پشتوانه مالی ش نیستن اشکالی نداره

اما ایشون تحصیلات نداره، اینو در نظر بگیر که قراره پدر فرزندت بشه و فرزندتون بره مدرسه و توی اجتماع با یه پدر دیپلمه 

در ثانی ایشون خانواده پر جمعیتی داره و علاوه بر اینکه بهش کمک مالی نمیکنن یه چیزی هم دارن میگیرن ازش....

بعد ازدواج این مشکل براتون ایجاد خواهد کرد