2777
2789
عنوان

جدول تعیین جنسیت چینی

519 بازدید | 32 پست

خانما کسی بوده این جدول براش درست باشه یا برعکس اشتباه باشه

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام بدونم واقعا درسته یا نه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

عزیزم برا من که اشتباه در امد

ولی میگن چینی 9 ماه شکم مادرم جز سن حساب میکنن 

اونجوری حساب کردم درست بود 

حالا نمدونم چقد صحت داره این قضیه

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

برا من هرچی تست شیخ بهایی .تست چینی . تست کلم . تست نمک .جوش شیرین . و حتی آدم های بزرگ برام فال زدن پسر دراومد ولی ان تی گفت ۸۰ درصد دختره

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
برا من هرچی تست شیخ بهایی .تست چینی . تست کلم . تست نمک .جوش شیرین . و حتی آدم های بزرگ برام فال زدن ...

چه جالب همه چی برعکس شده ...انشاالله که سالم باشه 

من بچه اولم دختره دوست دارم این یکی پسر باشه 

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
عزیزم برا من که اشتباه در امد ولی میگن چینی 9 ماه شکم مادرم جز سن حساب میکنن  اونجوری حساب کر ...

نمیدونستم اینو هر دوشو امتحان میکنم ببینم چی نشون میده 

چه جالب همه چی برعکس شده ...انشاالله که سالم باشه  من بچه اولم دختره دوست دارم این یکی پسر باش ...

فکر میکنم همیشه چیزی که دوس داریم نمیشه منم یه دختر دارم و شوهرم پسر دوس داره ولی ان تی ۸۰ درصد دختره سپردیم به خدا هرچه اون صلاح بدونه فقط سالم باشه  انشالله

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
عزیزم برا من که اشتباه در امد ولی میگن چینی 9 ماه شکم مادرم جز سن حساب میکنن  اونجوری حساب کر ...

من با سن چينى حساب كردم و معمولى هم حساب كردم اشتباه بود برام