2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی که مامان دارن

202 بازدید | 28 پست

دوساله یتیم شدم دیگه وقتی چیزی میخرم کسی نیست بهش زنگ بزنم دیگه کسی نیس وقتی مریضم غم عالمه داشته باشه دیگه کسی نیس بگه چرا لاغر شدی دیگه کسی تو خونه بابام منتظرم نیس حتی بابام 😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحش شاد قرین رحمت الهی

بابات هم رحمت خدارفتع؟

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

ادم از مادر یتیم میشه

روحش شاد

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

باتمام وجودم ذره ذره حرفاتو زندگی کردم امروزم دخترخوبی براش نبودم بازم رفتم عید دیدنی کلی گریه کردم بازم کلی بهش غر زدم ازتنهاییم گفتم ازاینکه میدونست همه کسم تواین دنیاست بازم رفت و۰۰۰😔

وواااای وااای حرف دل من... سه ماهه و نیمه از دستش دادم... باردارم هستم... سال تحویل دیروز چقدرررر سخت گذشت💔💔💔💔😭😭😭😭😭 جاشون بهشت باشه عزیزم 

مادر من سرطان داشت 

مادر شما هم مریض بود عزیزم؟ 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

الهی بگردم چقدر سخته 

اما اینو بدون هرچند مادرت رو نمی‌بینی اما مادرت تو رو میبینه و مراقبته🥺🥺

من تجربه از دست دادن برادر سه روزه ام رو دارم 

اسمش رضا بود 

اما بخاطر بی احتیاطی یک پرستار از دست رفت 

ولی یکبار بعد چند سال که بهش فکر نمی‌کردم خوابش رو دیدم 

اون موقع نوجوان بودم و خیلی مادرم رو اذیت میکردم بهم می‌گفت حواست به مامان باشه و اذیتش نکن 

شکن نکن مادرت تو رو میبینه و مراقبته 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد