2777
2789
عنوان

حس ششمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 6642 بازدید | 501 پست
انسال اون سالی نیست که میخوای اما اتفاقات غیر منتظره خوشایند داریدانشگاه دست خودته رتبت اونی نمیشه ک ...

ممنونم عزیزم اره دقیقا همینه میخوام انتخاب ازاد داشته باشم 

مرسی گلم💚

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیچونده بدم پیچوندهداره پشت سرتم میخنده که سرت کلاه گذاشتهاما ازش میکیری

عزیزم من خیلی درمانده ونابودم وحشتناک نابود شد همه چیم از قیافم از ظاهر از پول از زندگی کلا هیچ دلخوشی نمونده برام.بنظرت ازدواج دارم در اینده خوشبخت میشم از این وضعیت خارج بشم؟

خب عزیزم اگ حشت قویه بگو من متولد چ فصلیم و یا عشقم متولد چ فضلیه ؟

عزیزم من بهت تعهد دادم که حتما راستشو بگم؟با بابت این جوابا بهم پولی پرداخت میکنی؟حس نمیکنی یکم توهین آمیز پست گذاشتی؟

چرا جنبه ی سرگرمیشو در نظر نمیکیری و طلبکاری؟

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
درباره استادم و پروژه ام چی حس میکنی اینکه چند سال طول میکشه پروژه ام انجام بششه و...؟

تنبلی میکنی

استادتم فهمیده کم کاری میکنی

باهم دعوامون شد بلاک کردهفردا محمدحسین بهم پیام میده؟بهم میرسیم؟خانوادم جدا میشن از هم؟

محمدحسین جز تو با کسای دیگه ام هست

خانوادت انگاری د ع. ا اینا دارید،حس نمیکنی سنگینی؟