2777
2789
عنوان

هدیه برای 3تا دختریتیم

161 بازدید | 17 پست

خیلی سخته داغ پدرشون تازه ست

یک ماهی میشه پدرشون فوت شده تصادف کرد....

با همسرم رفیق و هم محله ای بودن..

دختراش 3و7و10ساله هستن...

وضعیت مالیشون خوب نیست...

من برای عید از ی فروشگاه برای خودم و دخترم خرید کردم برای اون دخترام خرید کردم

میخاستم نظرتون رو بهم بگید

ک خدایی نکرده بد نباشه از نظرتون خریدهای من

چون دیدم کوچولو هستن و جنس دختر ازین چیزا ذوق میکنن عیدم هست واسشون

جوراب

گیره مو

کلیپس

عروسک کوچولو

لاک

لباس زیر عروسکی

خریدم

ولی الان میگم خدایی نکرده زشت نباشه یا بدشون نیاد ازین هدیه ها

بنظرتون چیکار کنم؟

ببرم واسشون یا ن

اصلا شناختی ندارم فقط ی بار دیدمشون ک وضعیت مالی فقیر و کم دست هستن ،هدفم شادی و ذوق توی چشماشونه...همین😓

فقط هم تا فردا میتونم ببرم کادوهارو

دیکه ممکنه سمت محل زندگیشون ب این زودی ها مریم...

نظری حرفی توصیه ای اگه دارید بمن بگید خانما

ی صلواتم بفرستید برای روح رفتگان

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

خدا خیرت بده 

لباس هم خوبه دخترا دوست دارن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانش هست  یه تیشرت هم بخر براشون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

با خوراکی ومیوه موافقم ترم تا این وسایل

در کنارش میوه و غذا دادیم و بردیم قبلاًپول هم دادیم

این چندمین باره انشالله خدا کمک کنه ادامه هم داره

خدا خیرتون بده.

حتما ببرید دستتون درد نکنه خدا بیشتر ببخشه بهتون🎀⭐️چقد خوشحال شدم 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اره ببر بده چ اشکال داره بچه ان ذوق میکنن...کاش منم اونقدر داشتم میتونستم دل اینطور بچه هارو شاد کنم ...

فداتشم ک آنقدر دل مهربونی داری

بذا ی چیزی بهت بگم

من سختی کشیدم توی شرایط سخت و نداری هم آدم میتونه کمک کنه خدا آنقدر خووشش میاد 

ی کیک و آبمیوه بخر ب ی کارتن خواب بده

لب پنجره خونت ی ظرف دونه واسه گنجشکا بذا

از ی وعده غذایی گرم ی پرس کوچیک جدا کن ب نیازمند بده

قرار نیست میلیاردر بود تا کمک کرد این اشتباهو نکن

خدا انقدررررر خوشش میاد ک نگو

کلی ثواب هست

خدا خیرتون بده.حتما ببرید دستتون درد نکنه خدا بیشتر ببخشه بهتون🎀⭐️چقد خوشحال شدم

عزیزم

ممنون از حس خوبی ک دادی

خدا ب همه مون نگاه کنه⁦❤️⁩

فداتشم ک آنقدر دل مهربونی داریبذا ی چیزی بهت بگممن سختی کشیدم توی شرایط سخت و نداری هم آدم میتونه کم ...

اره میدونم عزیزم حرفت طلاست🌺🌺🌺🌺

نمیخوام ریا کنم ولی من خودم 3تا بچه کوچیک دارم تو سختی و ...ولی گاهی یه دست لباس یه کادو کوچیک برا خواهر زادم میخرم میدونم یکم دستشون تنگ شده همیشه دنبال اینم یه پس انداز کوچیک کنم برا اون دخترکوچولو چیزی بخرم ❤️❤️❤️

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

اره میدونم عزیزم حرفت طلاست🌺🌺🌺🌺نمیخوام ریا کنم ولی من خودم 3تا بچه کوچیک دارم تو سختی و ...ولی گ ...

ریا نیست ممکن نمی‌شناسمت نمی‌دونم کجایی.....

یک کار خوب رو باهام درمیون گذاشتی

واقعا خدا شاد میشه ک دل بنده اش شاد شه

خدا خیلی بزرگ و مهربانه آفرین بهت ممنونم ازت بخاطر این کار خوب و حس خوبی ک در وجودت داری و ب اون بچه منتقل میکنید با هیچ چیزی قابل قیاس نیست این حس درونی