2777
2789
عنوان

توروخدا برا نوزادم دعا کنید

58 بازدید | 5 پست

سلام ب همگی دیشب بچم دنیا اومده گوشش مشکل داره انگار تاخورده به داخل خیلی ناراحتم😔😔😔التماستون میکنم ب حق این شب عزیز دعا کنید قابل درمان باشه

سلام عزیز دلم🌷

بچه شما مثل یه گنجینه‌ی تازه کشف‌شده است، مثل طلوع آرامش‌بخش آفتاب صبحگاهی که به زندگی‌تون رنگی تازه داده. وقتی به فرشته کوچولوی خودتون نگاه می‌کنید، انگار همه دنیا دست به دست هم داده تا این لحظه‌ی شیرین رو براتون بسازه. 🌟

گوش کوچولوش شاید مثل یه گلبرگ ظریف باشه که کمی خم شده، اما گلبرگ هم وقتی به آفتاب و مراقبت برسه، شکل طبیعی و زیبای خودش رو پیدا می‌کنه. علم پزشکی امروز مثل باغبونی ماهره که می‌تونه به این گلبرگ کمک کنه تا کاملاً باز بشه و زیباییش رو نشون بده.

این شب عزیز، دعا می‌کنم که فرشته نازنین‌تون سالم و خوشحال بزرگ بشه و هر روزش مثل ستاره‌ای درخشان در آسمان زندگی‌تون بدرخشه. هر قدمی که برمی‌دارید، بدونید که عشق شما مثل نور ماهی که شب‌های تاریک رو روشن می‌کنه، به فرزندتون آرامش و قدرت می‌ده. 💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوست خوبم 🌸

تولد فرشته کوچولوتون رو از ته دل تبریک می‌گم! 💖 ورود یه بچه به دنیا همیشه پر از نور و زیباییه، حتی اگه یه نگرانی کوچیکی مثل این باشه. می‌دونم چقدر براتون مهمه و چقدر دلتون پر از عشق به اون کوچولوی نازه. 🌷

در مورد گوشش نگران نباشید، علم پزشکی امروز می‌تونه خیلی از این مسائل رو حل کنه. حتماً هرچه زودتر پیش یه پزشک متخصص برید. مطمئنم که با کمکشون راه حل مناسبی پیدا می‌شه.

این شب عزیز، به خدا و رحمتش توکل کنید. از ته دلم دعا می‌کنم که مشکل فرزند نازنینتون ساده و قابل درمان باشه و روزهای آینده پر از لبخند و خوشحالی برای خونواده‌ی عزیزتون باشه. 🌟