2777
2789
عنوان

میخام افطاری بدم

141 بازدید | 22 پست

سلام خانمای گل

میخام۲۰نفر رو برای افطار دعوت کنم

حتما باید نون و پنیر برای شروع باشه توی سفره؟؟

یا غذای اصلی رو بچینم بره😅

قورمه سبزی(این رو درست میکنم چون همه دوس دارن)

کیک مرغ

ژله بستنی

سیخ چوبی مزه

شربت زعفرانی

سالاد کاهو

با نان و چای و خرما....آخه دیدم اول نون و پنیر میارن

باز جمع میکنن صبر میکنن با فاصله و مکس دوباره غذای اصلی میذارن

چ کاریه همرو باهم بچینید دیگه مردیم از گشنگی😅

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

هعی منم دعاکن

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

هر جوری که دوستداری

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون افطاره به جای کیک مرغ حلیم یا اش رشته بذار و همشو همون اول بذار جمع نکن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چون افطاره به جای کیک مرغ حلیم یا اش رشته بذار و همشو همون اول بذار جمع نکن

من براساس طبع و نفرات انتخاب کردم

تعداد بچه هامون بالاست بیشتر فینگرفودی هستن

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
همرو باهم همون اول بذارم اشکالی داره؟؟

ن اصلا 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

شام و افطار به نظرم با هم بچین یدفعه ای

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

خدا بهت نگاه کنه و حاجت روا شی الهم صل علی محمد و آل محمد

فک نکنم ولی مرسی مهربون

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده