2777
2789
عنوان

ميشه فقط٤٠نفرتون بياد

57 بازدید | 8 پست

توي اين شب عزيز برام دعا كنيد ب حاجتام برسم 😞😞😞😞خستم از همه بريدم شايد خدا صداي شمارو بشنوه خير ببينيد حاجت روا بشيد همگي

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله به هر چی میخوای برسی گلم

شما هم همینطور 😍😍😍

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

انشاالله به هر چی میخوای برسی گلم

انشااالله همچنين شما عزيزم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

فک کردم میخوای نماز شب بخونی با شتاب اومدم اسم بدم🥲😂ان‌شاءالله اگر لایق باشم دعا میکنم

نماز شب ك نه ولي براتون حمد ميخونم ان شاالله حاجت روا بشي