2777
2789
عنوان

تفاوت عیدی دادن پدرشوهرم به دخترا و عروسها

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 97 پست
پسموقع مریضی هم انتظار نداشته باشن پسرشون از زندگی عروس بزنه از پدرمادر نگهداری کنهبرن همون دخترا نگ ...

دقیقا برعکس اینجور مواقع فقط وظیفه پسر میدونن .مادر شوهر منم همه طلاهاش داد دخترش ولی موقع سفر و کارای خونه و هزار چیز فقط چشمش به پسراست

رمز موفقیتت هم بما بگو

والا اون چهارتا خیلی زیاد باز لباس میپوشن شوخیای بی جا میکنن دم به دیقه دنبال بحث و دعوان 

من اینطوری نیستم پیش پدر شوهر و برادر شوهرا حجابمو رعایت میکنم سنگینم و دخالت نمیکنم تو کار پدر شوهر مادرشوهر 

پدرشوهرم همیشه میگه کاش تو دخترم بودی 🫠

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😐مگه یارانه میخوایدچقد پرروایدحق دارن خونشون راتون ندنبعد میگن خانواده شوهر فلانچقد دریده اید خجا ...

پس چرا موقع مریضی و وقتی که کارشون گیر عروسه اونموقع عروس نزدیک تراز دختره؟😏

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

پول خودشه به هرکس هرچی خواست بده ولی در جایگاه یه پدربزرگ که خیلی هم جایگاه مهمی هست بهتر بود حداقل جلوی بچه ها همه رو اندازه هم پول میداد بعدا یواشکی هرچی میخواست به دخترهاش عیدی میداد ،بچه ها خیلی حساسند و این تفاوت‌ها تأثیر منفی زیادی براشون خواهد داشت

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
به پسرا هیچی... تازه پسرا به مادرشون عیدی هم میدن ولی داماد نمیده

داماد نباید بده

دخترا و پسرا هر کدوم باید برا مادر عیدی بیارن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

پس چرا موقع مریضی و وقتی که کارشون گیر عروسه اونموقع عروس نزدیک تراز دختره؟😏

نه نزدیک نیس هر کیم میگه بیخود میگه

فرزند باید حین مریضی از پدر مادر نگهداری کنه

چ دختر چ پسر

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

پدر همیشه برای دخترش عیدی میبرهنه برای پسرش حتی همون پسرم باید برای خواهراش عیدی ببرههیچی بلد نیستید ...

این چه مدل رسمیه؟

چرا برادر به خواهر عیدی بده اما خواهر به برادر نه؟

رازت چیه؟ شوهرتو دوس دارن؟

شوهرمو که خیلی دوست دارن چون هم مثبته هم اهل خدا پیغمبره مذهبیه یعنی پسر خوب خانواده اس همونطور که پدر مادرش دوست داشتن ولی خب عروسای دیگه رفتاراشون باب میل پدر شوهر مادر شوهر نیست پایین تر گفتم

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

دقیقا برعکس اینجور مواقع فقط وظیفه پسر میدونن .مادر شوهر منم همه طلاهاش داد دخترش ولی موقع سفر و کار ...

موقع شادی دختر عزیزتراز عروسه

موقع مریضی و سختی عروس عزیز میشه😏

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

این چه مدل رسمیه؟چرا برادر به خواهر عیدی بده اما خواهر به برادر نه؟

رسم همینه

برادر به خواهر باید عیدی بده

اونم قبل عید با جعبه شیرینی ببره خونشون

خواهرم در عوض جای کادو بهش یه پیرهنی چیزی بده

😂😐مگه یارانه میخوایدچقد پرروایدحق دارن خونشون راتون ندنبعد میگن خانواده شوهر فلانچقد دریده اید خجا ...

قشنگ معلومه از کدوم خواهر شوهرایی .که همچی از خودت میدونی نه گلم دختر هر جایگاهی داره پسرم داره .همین شما تو خانواده شوهر اینکارت کنن خودت جر میدی 

دوستان عزیز 

سروران گرامی 

فلسفه عیدی اینه که ی پولی به عنوان برکت از دست بزرگ تر اول سال گرفته بشه 

حتی ی دو هزارتومنی لای قرآن 

عیدی هدیه هست، طلب شما از دیگران نیست که، پس هرکی هرچی داد دستش درد نکنه و واقعا لطف کرده اگر کسی هم عیدی نمیده، وظیفه ش نبوده... 

دختر و عروس هرگز و هرگز یکی نیستن 

حتی دوتا بچه هم برای پدر و مادر یکی نیستن و هرگز پدر و مادر دوتا بچه خودشون رو به یک اندازه دوست ندارن... 

و اینکه من در طول دوازده ماه رفتارهای خیلی متفاوتی از جاری م داشتم، پس اگر امروز عیدی من با جاری م متفاوت بود در وهله اول به این باید فکر کنم که آیا رفتار من و جاری م برای خونواده همسرم یکسان بوده یا نه

چرا ی جوری رفتار میکنید انگار خونواده همسر وظیفه داره ی عیدی زیاد و برابری به همه بده؟! 

دوست داشت هرچقدر خواست عیدی میده، نخواست و نداد انتخاب خودش بوده، مثل من که هزارتا انتخاب در طول دوازده ماه در قبال رفتار با خونواده همسرم دارم 

پس بیخود میکنن خانواده ی شوهر توقع دارن عروس اول بره خونه ی پدرشوهرش عید دیدنی بعد بره خونه ی پدر خودش 

خوشا راهی که پایانش تو باشی